Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge Stengt 31.08.16 - 31.07.29

Quality Hotel & Resort Hafjell har gått ut av Nordic Choice Hotels og er ikke lenger mulig å reserveres gjennom våre sider.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Vi ønsker deg velkommen til en god opplevelse i vår restaurant og bar.

Restaurant Smak

Restaurant Smak er en av Lillehammerdistriktets største restauranter, og vi inviterer både hotellgjester og lokale besøkende inn med åpne armer. Restauranten har kapasitet til å holde 300 gjester for store selskap, men dekker selvfølgelig intime og koselige bord for to ved vinduet om det er det som står på ønskelisten for kvelden. Uansett hva du ønsker: Vi står klare til å gjøre ditt måltid til en hyggelig opplevelse.

Meny eller temabasert middag

Vi tilbyr både meny, à la carte og temabaserte middager. Vi har også egne chambré séparée for de anledningene du ønsker å gjøre noe ekstra betydningsfullt ut av. Vår vinkelner har utdanning fra Kulinarisk Akademi, og gjør sitt ypperste for at vinen skal passe perfekt sammen med maten tilberedt av våre lidenskapelige kokker.

Bar

Hotellets bar er det perfekte møtestedet for noe godt å drikke og hyggelig samvær, uansett om dere har tilbrakt dagen i bassenget, skibakkene eller i et møterom. Her kan du innta en kaffe og avec foran peisen etter middag på Restaurant Smak, eller oppdage en ny coctail tilberedt av våre serviceinnstilte bartendere.

Åpningstider

Restaurant Smak

Mandag - torsdag: 18.00 - 21.30
Fredag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndag: 18.00 - 21.00

Bar

Mandag - lørdag: Åpent fra kl. 18.00
Søndag: Stengt.

Bestill bord

Telefon på telefon +47 61 27 77 77, eller send e-post til hafjell@choice.no 

2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.