Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge Stengt 31.08.16 - 31.07.29

Quality Hotel & Resort Hafjell har gått ut av Nordic Choice Hotels og er ikke lenger mulig å reserveres gjennom våre sider.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Vi er en spennende møteplass! Quality Hotel & Resort Hafjell har lang erfaring med gjennomføring av kurs og konferanser.

Ikke bare en konferanse

Hos oss får du ikke bare en konferanse, men en actionfylt og spennende konferanseopplevelse. Vi benytter oss av både vårt eget hotell og av alt det de fantastiske omgivelsene på Hafjell har å tilby når vi planlegger konferanser sammen med deg. Vår totale konferansekapasitet er 1050 personer.

Konferanse for alle anledninger

Uansett hva det er, Kick off, kurssamling, idèdugnad eller lederutvikling - vi skreddersyr konferansepakker etter ditt ønske, både innendørs og utendørs. Hos oss er det du som bestemmer, og vi vil gjøre det vi kan for at destinasjon Hafjell blir en del av deres opphold. Alle våre møterom er forskjellige med tanke på møtets hensikt, og aktivitetsmenyen kan tilpasses etter smak og behov.

Moderne konferanse

Vi vet at en godt gjennomført konferanse er avhengig av effektive arealer, riktig utstyr og en hyggelig atmosføre. Vi har derfor alt du trenger av teknologisk utstyr i våre konferanselokaler, og har også lagt vekt på sittekomfort. Hos oss finner du derfor ergonomistoler med vippefunksjon i de fleste av våre konferanselokaler og møterom.

Vi er tilstede

Våre profesjonelle og hjelpsomme kursverter gir deg trygghet gjennom deltagelse helt fra planlegging av konferansen din, til gjennomføring og oppsummering. Vi er her for å bistå med det du måtte trenge for at din konferanse får et best mulig resultat både faglig og sosialt.

Aktiv på konferanse

Vi tror at en god konferanse både inneholder tilrettelegging for å være produktiv i faglig sammenheng, og aktiviteter for å bygge samhold, utfordre noen personlige grenser og å bli kjent med kollegaene sine på en litt annen måte. Derfor har vi flere samarbeidspartnere vi jobber med for å tilby en innholdsrik aktivitetsmeny, som består av alt fra rebusløp, teambuildingaktiviteter, aktivitetsrunder, bob- og akebane og utendørsaktiviteter tilpasset sesong og årstid.

Kapasitet

Birkebeinersalen

500 personer

Ole Stenen

200 personer

Hafjellsalen

200 personer

Fakkelmannen

80 personer

Tingvoll

60 personer

Grupperom

10 stk - opptil 12 personer på hvert rom

Bestill konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 61 27 77 77 eller via e-post hafjell@choice.no

2.390.66.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.