Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger tre km fra Hunderfossen Familiepark, og bare 600 meter fra alpinsenteret. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Finnes det noe bedre enn å senke seg ned i et varmt boblebad?

Besøk vår relaxvdeling

I vår Relax-avdeling finner du både svømmebasseng, boblebad og badstue. Om du vil starte dagen med en svømmetur eller avslutte dagen i skibakken med en tur i badstuen - alt står klart og venter på deg. Om du skulle være uheldig og møte dårlig vær en dag eller kveld, ta på badebuksene og spaser til vår relaxavdelingen. Her er både store og små velkommen, tidlig som sent. Med lange åpningstider ligger alt til rette for at du skal kunne gjøre det du har lyst til, når du har lyst til det.

Vi er her for deg

Hit kan du også bestille et fruktfat eller noe godt å drikke, for de øyeblikkene som skal bli til gode minner. Ta gjerne kontakt med resepsjonen for bestilling av frukt eller noe å drikke ved bassengkanten. Trenger du flere håndklær, får du også det ved å henvende deg her.

Åpningstider

Basseng

Alle dager: 07.00 - 21.00

Badstue

Morgen: 07.00 - 09.00
Kveld: 16.00 - 21.00

Våre åpningstider varierer under sommeren og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

2.320.101.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK