Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger tre km fra Hunderfossen Familiepark, og bare 600 meter fra alpinsenteret. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Quality Hotel & Resort Hafjell er et av Østlandets største kurs- og konferansehotell, og samtidig en perfekt base for ferie og fritid.

Velkommen til Hafjell

Vi ønsker velkommen til et levende og inspirerende møtested. Vi ønsker at du skal oppleve den god atmosfæren når du velger å komme på besøk til oss. Her kan du lade batteriene eller finne fart og spenning rett utenfor hotelldøren. Når du velger oss skal vi gjøre vårt ytterste for at det skal bli et vellykket opphold, og vi arbeider kontinuerlig med å finne nye, gode konsepter som gjør hverdagen enklere og komfortabel for deg som er gjest hos oss.

Aktivitetskonferanse

Vi tilbyr en rekke løsninger for deg som ønsker en konferanse litt utenom det vanlige. Vi tror på at de gode ideene oppstår gjennom aktiviteter og utfordringer på andre området i tillegg til det faglige, og jobber derfor med å tilby aktivitetskonferanser for dere som vil bryne dere litt, både med laptop og med ski eller sykkel.

Basseng & Relax

Hos oss kan du være aktivitet både utendørs og innendørs. I bassenget vårt kan du få en frisk svømmetur som start på dagen, eller dagen kan avsluttes på bassengkanten med frukt og noe godt å drikke. Her finner du også boblebad og badstue.

Barnas hotell

På Quality Hotel & Resort Hafjell er vi stolte av å være Barnas Hotell. En hotellferie med familien skal være like innholdsrik for de små som for de store. Derfor tilrettelegger vi for familieopphold med tilpassede aktiviteter og fasiliteter, sommer som vinter.

Restaurant Smak

I vår flotte Restaurant Smak er det en stor mulighet for at du vil oppleve et måltid utenom det vanlige. Våre dyktige kokker tilpasser meny etter sesong og råvarer, og legger sin stolthet og flid i å alltid servere god og sunn mat. Vi tilbyr også chambre séparée for de anledningene hvor det lille ekstra trengs.

Kjøkkenstudio

I vårt kjøkkenstudio arrangerer vi events om mat og drikke, både for grupper og i sammenheng med private kurs og konferanse. Her får man komme inn bak kulissene, og skape en mat- og vinopplevelse sammen med våre kokker og vinekspert. Råvarer, smak og estetikk står i sentrum i kjøkkenstudioet.

Destinasjon Hafjell

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger drøye 2 timer fra Oslo og kun 700 meter fra en av Norges største alpinanlegg, Hafjell. Området rundt Hafjell og Øyer byr på en rekke muligheter for en aktiv hotellferie både sommer og vinter. Om sommeren byr fjellene på muligheter for klatring, juving, sykling og gåturer. Hafjell Bikepark er et populært sommertilbud for de som liker utfordrende sykling. I Gudbrandsdalslågen kan du utfordre de harde strykene med rafting eller nyte naturen i stillhet med en kano.  I tillegg finnes bob og akebaner samt skøytebane i nærheten. Her finnes spennende aktiviteter for alle uansett sesong. 

Kontakt

  • Telefon: +47 61 27 77 77
  • Faks: +47 61 05 65 10
  • E-post: hafjell@choice.no
  • Org. nr: 961 427 592
  • Hundervegen 1 2636 Øyer , Norge
via Google Maps

Last ned

Finn frem til hotellet

Med tog

Til Lillehammer stasjon eller Hunderfossen stasjon. 

Med buss

Holdeplass Quality Hafjell. Hit går det buss både regionalt og lokalt.

Med taxi

Det tar ca 15 minutter med taxi fra Lillehammer sentrum, og 5 minutter fra Hunderfossen. Du kan bestille taxi fra Taxisentralen på telefon +47 06565.

Om Quality Hotel & Resort Hafjell

Antall hotellrom

210 stk - 520 senger

Antall konferanselokaler

25 stk - plass til 1050 deltagere

Avstand flyplass

160 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen, 2 timer med bil

Avstand kollektivtrafikk

Nærmeste busstopp er rett utenfor døra på hotellet.

2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK