Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes

Konferanselokaler

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten i våre konferanselokaler.

Energi - Mot - Begeistring

500 personer

Energi

90 personer

Mot 

180 personer

Begeistring

180 personer 

Harmoni/Entusiasme/Fantasi

ca 30 personer  per rom 

Pluss en rekke mindre lokaler.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 74 80 45 00 eller epost q.varnes@choice.no

 

I 2013 åpnet hotellets nye 600 kvm2 konferanseavdeling med seks nye konferanserom, utstillingsareal og en maksimal plenumskapasitet på 500 personer.

Moderne

Hotellets nye og flotte konferanseavdeling består i alt av 12 konferanse- og grupperom hvor vi kan ta i mot grupper fra 2-400 personer. Syv av konferanse- og grupperommene har parkettgulv mens de øvrige har teppegulv. 3 av konferansesalene har integrerte teleslynger og det finnes trådløse prosjektorer i 5 av rommene. Alle nye konferanserom har co2 styrt ventilasjon.

Utstyr

Trenger dere spesielt teknisk utstyr eller en egen lyd- & bildetekniker kan dette også ordnes. Selvfølgelig har alle deltakerene på konferanse hos oss gratis internett tilgang. Møterommene kan deles inn i mindre/større enheter slik at de lett kan tilpasses den enkelte gruppes behov. Konferanseavdelingen har også flere mindre grupperom.

Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor for å kunne skreddersy deres konferanse.

 

2.200.163.775 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK