Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et fullservice konferansehotell med sentral beliggenhet i Stjørdal og kort vei til flyplass, buss og tog. Fri parkering i umiddelbar nærhet. Frokost fra 05.00. Trådløst Wi-Fi.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Værnes

61% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 94 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Sulten fra matbordet..

27. juli 2015, , Kjersti S

God service da vi ankom på kvelden, og fint stort rom hvor vi alle fem fikk plass. Kjempebra! Frokosten derimot var veldig dårlig. Når vi voksne ender opp med å spise frukt til frokost og ungene ende…

God service da vi ankom på kvelden, og fint stort rom hvor vi alle fem fikk plass. Kjempebra! Frokosten derimot var veldig dårlig. Når vi voksne ender opp med å spise frukt til frokost og ungene ender opp med cornflakes, så er det noe som er galt. Kokken trenger oppfriskningskurs i å koke egg og steke pannekaker. Tilbud til laktoseintolerante var elendig.
Les hele anmeldelsen
5

Bra standard sentralt i Stjørdal!

27. juli 2015, Trondheim, Norge, 973arildk

Bra standard midt i Stjørdal sentrum. Flott rom og god frokost. Ligger i nærheten av Kimen kulturhus og flyplassen. Parkering i umiddelbar nærhet. Gratis kaffe og te hele døgnet. Flere muligheter for…

Bra standard midt i Stjørdal sentrum. Flott rom og god frokost. Ligger i nærheten av Kimen kulturhus og flyplassen. Parkering i umiddelbar nærhet. Gratis kaffe og te hele døgnet. Flere muligheter for å spise like i nærheten.
Les hele anmeldelsen
5

Topp opphold for hund og eiere.

25. juli 2015, , Runar A

Meget hyggelig betjening og overraskende velkomst for oss med hund; To vannskillet og godbit. I tillegg hyggelig håndskrevet velkomsthilsen. Litt lite bad , men med fjerning av vask kunne det bli bed…

Meget hyggelig betjening og overraskende velkomst for oss med hund; To vannskillet og godbit. I tillegg hyggelig håndskrevet velkomsthilsen. Litt lite bad , men med fjerning av vask kunne det bli bedre. Vinduet kunne åpnes nok til å få en fin sovetemperatur. Meget ryddig og innholdsrik frokost. Hit kommer vi gjerne igjen , da vi reiser forbi hvert år.
Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig personale

21. juli 2015, Oslo, Norge, Wesmann57

Alltid hyggelig med en vennlig mottakelse når vi ankommer sent på kvelden. Vi fikk et helt okay rom med utsikt til parkeringen der vår bil sto. Vennlig betjening i frokostsalen på morgenen ordnet med…

Alltid hyggelig med en vennlig mottakelse når vi ankommer sent på kvelden. Vi fikk et helt okay rom med utsikt til parkeringen der vår bil sto. Vennlig betjening i frokostsalen på morgenen ordnet med speilegg og omelett, bare til oss ( vi spurte om det var mulig å få). Eneste litt negative var at utsjekkingen tok litt tid pga venting. Kan anbefales!
Les hele anmeldelsen
5

Nydelig konferansehotell

18. juli 2015, Trondheim, Norge, eskove

Var her pga kursing med fagforening. Har ikke mye negativt å si. Rommet jeg fikk var nydelig. Men hadde rom mot europaveien/bensinstasjonen og rommet kunne vert litt bedre lydisolert, dog jeg bor i by…

Var her pga kursing med fagforening. Har ikke mye negativt å si. Rommet jeg fikk var nydelig. Men hadde rom mot europaveien/bensinstasjonen og rommet kunne vert litt bedre lydisolert, dog jeg bor i by og er vandt med litt trafikkstøy så det plaget ikke meg. Rommet var stort og fint. Sengen var veldig behagelig. Kursfasilitetene var på topp. satte veldig stor pris på fri tilgang til popcorn, softis og nydelig epplekake. Savnet dog jordbærstrø til softisen, men det er det egentlig ikke noe å klage på. Maten vi fikk servert var av høyeste kvalitet. Alle rettene både lunsj og middag var nydelig. Eneste minuset matmessig var at det ikke var separat baconservering. Bare en skive bacon som var stekt sammen med egg. Personalet var svært hyggelige og imøtekommende. Jeg gleder meg til neste kurs. Må bare passe på kaloriinntaket. tror jeg la på meg litt på kurset.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK