Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stavanger, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er regionens mest moderne konferansehotell med 18 møterom og restaurantprosjektet Brasserie X. Hotellet har 273 rom og er sentralt plassert i forhold til Stavanger Lufthavn, Sola

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Stavanger
Sunn og næringsrik frokost for en god start på dagen hos Quality Hotel
  • Sunn og næringsrik frokost for en god start på dagen hos Quality Hotel

Frokost

Quality Airport Hotel Stavanger serverer sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer. Vår frokostkokk lager smoothie og omelett til deg hver morgen. Velkommen.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 05.00 - 10.00
Lørdag: 06.00 - 11.00
Søndag: 07.30- 11.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Trening hos Quality Hotel
  • Trening hos Quality Hotel

Treningsrom

Hold deg i form i vårt treningsrom som har flere ulike treningsapparater. Quality Airport Hotel Stavanger tilbyr blant annet multigym, crosstrainer, spinningsykkel og tredemølle. Vårt nye, flotte treningsrom er åpent hele døgnet, alle dager. Bruk nøkkelkortet til rommet ditt for å komme inn.

Åpningstider

Alle dager, døgnet rundt.

Shuttlebus

Quality Airport Hotel Stavanger har egen shuttlebus som går fra hotellet og flyplassen mandag til fredag. Det koster NOK 70 og kjører deg til Heliport og Stavanger Lufthavn, Sola.

Her kan du lese mer om shuttlebussen. Ta kontakt med resepsjonen for rutetider.

Hos Quality Hotel er alltid dine firbente venner velkomne
  • Hos Quality Hotel er alltid dine firbente venner velkomne

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Airport Hotel Stavanger er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Wifi hos Quality Hotel
  • Wifi hos Quality Hotel

Gratis Wi-fi

Alle Quality Airport Hotel Stavangers hotellrom og offentlige områder har gratis trådløst internett. Hent en innloggingskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer, da får du gratis tilgang 24 timer i døgnet uten å måtte bytte koder. Enklere blir det ikke.

Early Bird

Early Bird er vår frokost for "folk i farten". Ta med deg en kopp kaffe og noe lett å spise på før du drar fra oss, for en en kjapp og enkel start på dagen. Serveres i restauranten på morgenkvisten.

Lounge 24

På hotellet finner du Lounge 24, Quality Hotels sin nyeste satsing, som erstattet minibar på rommene. Her kan du få kjøpt noe lett å spise og drikke samt snacks. I tillegg selger vi et utvalg av toalettsaker. Lounge 24 finner du i 1.etasje, rett ved resepsjonen.

2.370.124.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.