Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Airport Hotel Stavanger

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

50 m fra holdeplass som heter Quality Airport Hotel

Fra Stavanger Lufthavn

2 min med buss/ 20 min. gange

Taxi

Vi anbefaler Stavanger Taxi - 51 90 90 90,
eller Sola Taxi - 51 64 04 44 

Med bil

Se kart og veisbeskrivelse her


Om Quality Airport Hotel Stavanger

Antall hotellrom

273 stk -  394 senger

Antall konferanselokaler

19 stk – plass til over 950 deltagere

Avstand Stavanger flyplass

1.2 km

Avstand lokaltrafikk

50 m

Om Quality Hotels

Quality Airport Hotel Stavanger er et moderne konferansehotell beliggende ved Stavanger Lufthavn Sola i Rogaland. Som regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell er vi behjelpelig med gjennomføring av alle typer arrangement. 

Konferanse

Hotellets fleksible konferanseavdeling består av 19 møterom og har en total kapasitet på inntil 950 personer. Alle våre møterom har det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår, slik at du kan fokuserer på det faglige innholdet.

Beliggenhet

Hotellets sentrale beliggenhet i forhold til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes gjør hotellet til et fornuftig alternativ for både konferanser eller en avslappende weekend.

Friluftsliv

Hotellets beliggenhet i nærheten av den sjarmerende Solastranden, Kvadrat kjøpesenter, Flyhistorisk Museum, Arkeologisk Museum, Solastranden Golfklubb og Viking Stadion gjør det til et populært alternativ for forretningsreisende så vel som feriegjester.Om sommeren har vi alltid gode priser til familier og i 2013 samarbeider vi med blant annet Vitenfabrikken, Garborgsenteret og Tungenes Fyr. Snakk med vår resepsjon for rabatterte inngangsbilletter og åpningstider.

Helse & mat

Etter en krevende konferanse kan du finne ny energi i hotellets helsestudio med badstue eller nyte et bedre måltid i restauranten med bar og salonger. Restauranten har en lys og avslappende atmosfære med panoramautsikt over flyplassen, som gir en unik ramme rundt måltidet. Restaurantens engasjerte stab er også behjelpelig med arrangering av bryllup, konfirmasjon, minnestund og festmiddager.

Hotell- og konferanseinformasjon

1.920.149.256 24