Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Flybuss

Flybussen går hvert 15 minutt fra ankomsthallen på Sola Lufthavn.

Buss

Buss nr 9 går 2 ganger i timen fra ankomsthallen på Sola lufthavn. 

Taxi

Vi anbefaler Stavanger Taxi - 51 90 90 90,
eller Sola Taxi - 51 64 04 44 

Med bil

Se kart og veisbeskrivelse her


Om Quality Airport Hotel Stavanger

Antall hotellrom

273 stk -  394 senger

Antall konferanselokaler

18 stk – plass til over 950 deltagere

Avstand Stavanger flyplass

1.2 km

Avstand lokaltrafikk

50 m

Om Quality Hotels

Quality Airport Hotel Stavanger er et moderne konferansehotell beliggende ved Stavanger Lufthavn Sola i Rogaland. Som regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell er vi behjelpelig med gjennomføring av alle typer arrangement. Nå har vi åpnet det unike restaurantkonseptet Brasserie X.

Konferanse

Hotellets fleksible konferanseavdeling består av 18 møterom og har en total kapasitet på inntil 950 personer. Alle våre møterom har det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår, slik at du kan fokuserer på det faglige innholdet.

Beliggenhet

Hotellets sentrale beliggenhet i forhold til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes gjør hotellet til et fornuftig alternativ for både konferanser eller en avslappende weekend.

Friluftsliv

Hotellets beliggenhet i nærheten av den sjarmerende Solastranden, Kvadrat kjøpesenter, Flyhistorisk Museum, Arkeologisk Museum, Solastranden Golfklubb og Viking Stadion gjør det til et populært alternativ for forretningsreisende så vel som feriegjester.Om sommeren har vi alltid gode priser til familier og i 2014 samarbeider vi med blant annet Vitenfabrikken, Garborgsenteret og Tungenes Fyr. Snakk med vår resepsjon for rabatterte inngangsbilletter og åpningstider.

Brasserie X

Her bruker kokkene den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, den er også selve kilden til energi, mot og begeistring.

Helse & mat

Etter en krevende konferanse kan du finne ny energi i hotellets helsestudio eller nyte et bedre måltid i restauranten med bar og salonger. Restauranten har en lys og avslappende atmosfære med panoramautsikt over flyplassen, som gir en unik ramme rundt måltidet. Restaurantens engasjerte stab er også behjelpelig med arrangering av bryllup, konfirmasjon, minnestund og festmiddager.

Hotell- og konferanseinformasjon

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK