Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er regionens mest moderne konferansehotell med 18 møterom og restaurantprosjektet Brasserie X. Hotellet har 273 rom og er sentralt plassert i forhold til Stavanger Lufthavn, Sola

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Airport Hotel Stavanger tilbyr alt av tekniske løsninger, god og fleksibel planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring av din konferanse.

Vi takler det meste

Vi påstår at vi er Rogalands mest moderne og beste konferansehotel. Vi kan tilby alt innen teknisk utstyr, god planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring. Vår konferanseavdeling består av 18 møterom og har totalt plass til 950 konferansedeltagere. Her finnes alt fra bankettsal med plass til 700 personer i kinooppsett til mindre møte- og grupperom

Våre dagpakker

Våre dagpakker inkluderer gratis parkering, møtelokale, softis og popcorn, kaffe og te, Pure water, kake på ettermiddagen og ikke minst det vi tør kalle regionens beste lunsjbuffet.

Aktiviteter og musikk

Via våre samarbeidspartnere kan vi også innhente tilbud på aktiviteter, artister og musikk. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at eventuelle problemer løses for de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement i trygge hender.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
Tlf: +47 51 94 20 09

Quality Meeting Advisor:

Harald Hornberg

harald.hornberg@choice.no

 2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK