Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Airport Hotel Stavanger

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost:

Mandag - fredag: 05.00 - 10.00.
Lørdag: 06.00 - 11.00
Søndag: 07.30- 11.00.

Restaurant Catalina
Småretter

Mandag - lørdag 11.30 -17:00

A la carte

Mandag - lørdag 17.00 - 22.00

Søndagsbuffet
Søndag 12.00-17.00

Friendship Bar

Mandag - torsdag: 17-01.
Fredag - lørdag: 17- 02.
Søndag: 19 - 24.

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på +47 51 94 20 14

 

Quality Airport Hotel Stavanger er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker også å være gode på mat og drikke. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid.

Restaurant Catalina

Vårt hovedspisested er Restaurant Catalina, her serveres det flere velsmakende retter i løpet av dagen. Så utifra hvilket behov du har som kunde, og i hvilken grad du er sulten, kan vi tilpasses etthvert behov. 

Lunch

Vi drister oss til å si at vi har regionenes beste lunsjbuffet. Her har du det meste man skulle ønske seg. Og for de av dere som er her på konferanse, er det svært viktig å spise en god lunsj, slik at man kan ladet batteriene litt, og får ny energi og inspirasjon til neste runde.

Småretter

Av og til kan det bli litt langt mellom lunsj og middag. Men det har vi på Quality Airport Hotel Stavanger tenkt på. Så dersom du er litt småsulten, og tenker at det er litt lenge til middag, så tilbyr vi en rekke småretter.

A la carte

Restaurant Catalinas hovedperson, er A la carten. Her har man et godt utvalg av sesongbaserte råvarer for å gi dere den optimale middagen. En kveld på Restaurant Catalina fungerer optimalt som et punktum på en lengre konferansedag, en bedre feriemiddag for familien, eller for noen som vil kose seg med et bedre måltid.

Søndagsbuffet

Vår fantastiske søndagsbuffet er godt omtalt i nærområdet. Hver søndag mellom 12.00-17.00 har vi et stort utvalg på vår buffet. Vi har kalde og varme retter, frukt- og dessertbuffet. I tillegg har vi alltid et lekerom åpent til barne med aktiviteter, film og spill. Et herlig sted å starte en familietradisjon.

Friendship Bar

Friendship bar er hotellets møtepunkt. Her kan du slappe av, se TV, få noe godt i glasset og nyte en av restaurantens småretter.

Friendship bar er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær. Den hyggelige baren er fint sentrert rundt en peis og en tv. Så om du kommer inn fra vinteren og vil få varmen igjen med litt rødvin, har hatt en krevende konferansedag, og trenger å debriefe. Eller at du rett og slett har lyst til å se en fotballkamp. Så er Friendship Bar plassen for deg.

Søndag mellom 17.00-22.00 servers kalde småretter i baren.

1.913.149.030 22