Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Grunnet vedlikehold vil det ikke være mulig å logge inn på Min side tirsdag 30.mai kl 04:00 – 08:00. Vi beklager de ulempene dette vil medføre!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel™ Stavanger er regionens mest moderne konferansehotell med 18 møterom og restaurantprosjektet Brasserie X. Hotellet har 273 rom og er sentralt plassert i forhold til Stavanger Lufthavn, Sola

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Airport Hotel Stavanger er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker også å være gode på mat og drikke. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Brasserie X

Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Kokkene bruker den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, men som også er selve kilden til energi, mot og begeistring.

Bar X

Etter middagen, konferansen, løpeturen eller rett og slett en lang dag, er det forløsende å sette seg ned med et glass rødt på Bar X. 
Våre servitører er drevne bartendere, og kan overraske med spennende drinker om du er i det humøret. Bar X er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær. Den hyggelige baren er fint sentrert rundt en peis og en tv. Om du kommer inn fra vinterens kulde og vil få varmen igjen med litt rødvin, har hatt en krevende konferansedag og trenger å debriefe eller bare har lyst til å se en fotballkamp, vil Bar X være midt i blinken. Søndag mellom kl. 17.00 - 22.00 serveres også kalde småretter i baren.

Lunsj

Vi drister oss til å si at vi har regionens beste lunsjbuffet, med noe for enhver smak. For de av dere som er her på konferanse, er det også svært viktig å spise en god lunsj for å lade batteriene og få ny energi og inspirasjon til neste runde.

Småretter

Av og til kan det bli litt langt mellom lunsj og middag. Det har vi på Quality Airport Hotel Stavanger tenkt på, så om du har behov for litt påfyll mellom måltidene, tilbyr vi en rekke småretter.

Søndagsbuffet

Vår fantastiske søndagsbuffet er godt omtalt i nærområdet. Hver søndag mellom kl. 12.00 - 17.00 har vi et stort buffetutvalg. Vi disker opp med både kalde og varme retter, samt frukt- og dessertbuffet. I tillegg har vi alltid et lekerom åpent til barna med aktiviteter, film og spill. Søndagsbuffeten på Quality Airport Hotel Stavanger er et herlig sted å starte en familietradisjon.

Åpningstider

Frokost:

Mandag - fredag: 05.00 - 10.00.
Lørdag: 06.00 - 11.00
Søndag: 07.30- 11.00.

Brasserie X

Mandag – lørdag: 18.00 - 22:00
Søndag: Stengt

Bar X

Mandag - torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 02.00
Søndag: Stengt

Søndagsbuffet

Søndag 12.00-17.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og reservering: +47 51 94 20 14

Bestill bord online

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.