Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen er anerkjent for sin gode konferanselunsj.

Mat inkludert på konferanse

Vi en restaurant som bugner av gode smaksopplevelser, hvor menyen har fokus på sesongens råvarer. Hvis man velger en helpensjonspakke får man, i tillegg til en optimal konferanse, både lunsj, pausemat, en treretters middag, og frokost etter overnattingen. Vi har også dagpakker, hvor man får pausemat, lunsj og 3-retters middag.

Quality Breaks

Det å spise god mat på konferanser er svært viktig. Det som også er lurt, er å ha små pauser hvor du kan få litt påfyll. Derfor har Quality Airport Hotel Gardermoen, fersk frukt, popcorn, og ikke minst soft-is i vårt pausematkonsept.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 63 92 63 00 eller via q.gardermoen@choice.no

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent mandag -fredag kl 08.00 - 16.00.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK