Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Gardermoen

Mat og drikke

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 63 92 63 00 eller via q.gardermoen@choice.no

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent mandag -fredag kl 08.00 - 16.00.

Quality Airport Hotel Gardermoen er anerkjent for sin gode konferanselunsj.

Mat inkludert på konferanse

Vi en restaurant som bugner av gode smaksopplevelser, hvor menyen har fokus på sesongens råvarer. Hvis man velger en helpensjonspakke får man, i tillegg til en optimal konferanse, både lunsj, pausemat, en treretters middag, og frokost etter overnattingen. Vi har også dagpakker, hvor man får pausemat, lunsj og 3-retters middag.

Quality Breaks

Det å spise god mat på konferanser er svært viktig. Det som også er lurt, er å ha små pauser hvor du kan få litt påfyll. Derfor har Quality Airport Hotel Gardermoen, fersk frukt, popcorn, og ikke minst soft-is i vårt pausematkonsept.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK