Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel™ Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen 26 møterom, hvor vi har plass til over 1.100 gjester. Uansett hvilken konferanse du ser etter, kan vi komme opp med en løsning.

Tilpassede lokaler

Hotellets største lokale Kong Rakne har på sitt største plass til 625 stykker. I tillegg har vi syv andre lokaler med plass til ca 30 personer i hver rom. Vi har også en rekke mindre rom og saler,som gjør at vi er kapable til å dekke det meste de fleste konferanser, om det skal være en kick-off med flere hundre gjester, eller et mindre møte. Møterommene kan deles inn i mindre/større enheter slik at de lett kan tilpasses den enkelte gruppes behov. Kontakt vår konferanseavdeling, vil vi tilpasse våre lokaler til din etterspørsel.

Utstyr

Samtlige lokaler har prosjektor, lyd & mikrofonsystem, standard møteromstilbehør som penn/papir etc. Trenger dere spesielt teknisk utstyr eller en egen lyd- & bildetekniker kan dette også ordnes. Selvfølgelig har alle deltakerene på konferanse hos oss gratis internettilgang.

Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor for å kunne skreddersy deres konferanse.

 

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Kong Rakne 1

Totalt 450 personer

Kong Rakne 2

Totalt 380 personer

Rakne 1 til 7

Ca 30 personer per rom 

Aker 1 - 12

Ca 10 personer per rom 

Ullr 1 - 7

10 personer per rom 

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 63 92 63 00 eller via q.gardermoen@choice.no

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent mandag -fredag kl. 08.00 - 16.00.

2.450.194.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.