Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Gardermoen

Event

Eventkapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre eventlokaler.

Kong Rakne 1

Totalt 325 personer

Kong Rakne 2

Totalt 300 personer

Rakne 1 til 7

Totalt 239 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 63 92 63 00 eller via q.gardermoen@choice.no

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent mandag - fredag kl. 08.00 - 16.00.

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick offs, messer, bryllup eller store bursdager.

Skreddersydde events

Det er ikke bare konferanser vi er gode på. Våre lokaler kan like gjerne bli brukt til diverse arrangement som messer, konfirmasjoner, jubileum, bryllup og andre familiære sammenkomster. På akkurat samme måte som vi er gode på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi vil skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske.

Vi dekker alle behov

Har du behov for et litt større arrangement, har vi en flott storsal på 744 kvm med all teknikk du kan drømme om. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvilke muligheter du har med våre lokaler.

2.180.162.605 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK