Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 188 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Over all forventning.

3. august 2015, Bergen, Norge, mariethaukeland

Vi er en familie på 5 som fikk en veldig hyggelig overnatting på dette hotellet. Først fikk vi et kjempe flott rom, god service, spesielt i restauranten, og en meget god middag. Besøket ble over all f…

Vi er en familie på 5 som fikk en veldig hyggelig overnatting på dette hotellet. Først fikk vi et kjempe flott rom, god service, spesielt i restauranten, og en meget god middag. Besøket ble over all forventning!
Les hele anmeldelsen
2

Flyplass hotell

2. august 2015, Tønsberg, Norge, 271jonh

Benyttet bonuspoeng for å få en mykere start på ferie dagen etter. Vi fikk et familierom som var helt greit. Dessverre var rommet så langt inn i gangen at guttene våre måtte ut av rommet for å få Wifi…

Benyttet bonuspoeng for å få en mykere start på ferie dagen etter. Vi fikk et familierom som var helt greit. Dessverre var rommet så langt inn i gangen at guttene våre måtte ut av rommet for å få Wifi dekning. Vi spiste på restaurant, en meget skuffende opplevelse. Jeg bestilte Fish&Chips og fikk fiskepinner med oljete pommes. Det holder ikke for et norske hotell å servere så dårlig mat. skal mye til for at dette hotellet velges i fremtiden, jobb eller privat.
Les hele anmeldelsen
4

Stort, men hyggelig hotell

28. juli 2015, Trondheim, Norway, rolfk549

Benyttet sommertilbud via NARF og fikk et meget rimelig opphold i dobbeltrom. Overraskende mange ledige bord i frokostsalen tatt i betraktning at det var mange gjester på hotellet. Har også bodd her t…

Benyttet sommertilbud via NARF og fikk et meget rimelig opphold i dobbeltrom. Overraskende mange ledige bord i frokostsalen tatt i betraktning at det var mange gjester på hotellet. Har også bodd her tidligere på sommeren og vært like fornøyd.
Les hele anmeldelsen
3

Travle ansatte

22. juli 2015, Kristiansand, Norge, Ragnhild L

Mange gjester og få ansatte førte til lang kø i resepsjonen, tidvis ubetjent bar og en oppjaget atmosfære i lobbyen. Frokosten var utsøkt og med godt utvalg. Renholdet kunne vært bedre, vi fant gjengl…

Mange gjester og få ansatte førte til lang kø i resepsjonen, tidvis ubetjent bar og en oppjaget atmosfære i lobbyen. Frokosten var utsøkt og med godt utvalg. Renholdet kunne vært bedre, vi fant gjenglemt skittent plastbestikk under senga da vi skulle reise, det var en dårlig avslutning på et ellers greit nok opphold.
Les hele anmeldelsen
2

Før tidlig fly

29. juni 2015, , Jørgen F

Ingen ventilasjon på rommet. Voldsom trafikk støy. Crappy frokost. Langt fra flyplass- dårlig info om buss. Ok resepsjon. Ser fint ut fra utsiden (hvis du ikke legger merke til overfylte søppeldunker…

Ingen ventilasjon på rommet. Voldsom trafikk støy. Crappy frokost. Langt fra flyplass- dårlig info om buss. Ok resepsjon. Ser fint ut fra utsiden (hvis du ikke legger merke til overfylte søppeldunker), men har tålt tidens tann dårlig interiørmessig.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK