Streik i hotellbransjen.

Det er streik i hotellbransjen, men de fleste av våre hotell er fremdeles åpne. For å se hvilke hotell som er påvirket, og få mer informasjon. #LINK_NO#

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge – book nå

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 299 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Rommene og møblene trenger oppgradering

25. april 2016, Bergen, Norge, B2205YO

Maten er veldig bra og variert i dette hotellet. Veldig bra turmuligheter. Personalene er vennlige. God størrelse på rommene. Eneste er at møblene og rommene er litt slitt og trenger litt oppussing og…

Maten er veldig bra og variert i dette hotellet. Veldig bra turmuligheter. Personalene er vennlige. God størrelse på rommene. Eneste er at møblene og rommene er litt slitt og trenger litt oppussing og oppgradering.
Les hele anmeldelsen
4

Midt på treet

24. april 2016, Oslo, Norge, 699hermang

Hotellet har en god beliggenhet rett ved e6 og flyplassen. Selve standarden på hotellet hadde nok hatt godt av oppussing med vannskade og slitasje på listverk på alle våtrom jeg var inne i. Personalet…

Hotellet har en god beliggenhet rett ved e6 og flyplassen. Selve standarden på hotellet hadde nok hatt godt av oppussing med vannskade og slitasje på listverk på alle våtrom jeg var inne i. Personalet i restauranten trenger nok også litt øvelse i hvordan servere større selskaper, da dette var på grensen til amatørmessig.

Svar fra eier

25. april 2016

Tusen takk for tilbakemelding. Vi er selvfølgelig ikke fornøyde med å fremstå som "midt på treet". Vi jobber hele tiden med å heve nivået på service og kvalitet, og er derfor veldig glade for at hele hotellet skal pusses opp med start senere i år. Velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
3

konferansehelg ...

21. april 2016, Lofoten, Norge, Mr H

Hyggelig mottatt og grei innsjekking. Fleksibel med romplassering. Konferansebiten var også veldig imøtekommende og hjelpsom, men mye lyd-, bilde- og elektrofeil i løpet av konferansen - både i hoveds…

Hyggelig mottatt og grei innsjekking. Fleksibel med romplassering. Konferansebiten var også veldig imøtekommende og hjelpsom, men mye lyd-, bilde- og elektrofeil i løpet av konferansen - både i hovedsal og grupperom. De ansvarlige fikk virkelig kjørt seg med utbytting av diverse bokser og prosjektorer. Godt tilbud av forfriskninger, både i flytende og fast form. Holder restaurantbiten utenfor her - den var et eget kaotisk og trist kapittel.

Svar fra eier

25. april 2016

Hei, Mr H. Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for at du satte pris på resepsjons- og konfranseperonale, og beklager at utstyr og restaurant ikke leverte. For å kunne forbedre oss hadde det vært til stor hjelp hvis du kunne kontakte meg direkte: joachim.hjalmarsson@choice.no På forhånd tusen takk.

Les hele anmeldelsen
5

Fornøyd gjest.

20. april 2016, Levanger, Norge, Roger O

Hotellet er et godt valg. God frokost, fine rom, trivelig betjening i fine omgivelser. Rolig område med lite støy.nært gardemoen flyplass. Shuttel buss til og fra flyplassen. Anbefales på det varmeste…

Hotellet er et godt valg. God frokost, fine rom, trivelig betjening i fine omgivelser. Rolig område med lite støy.nært gardemoen flyplass. Shuttel buss til og fra flyplassen. Anbefales på det varmeste!

Svar fra eier

25. april 2016

Hei, Roger. Takk for en herlig tilbakemelding! Håper vi sees snart igjen.

Les hele anmeldelsen
5

Supert opphold!

19. april 2016, Stavanger, JohnMH290

Kjempebra frokost som også hadde muligheter for oss som ikke drikker melk til havregrynene til frokost, samt mandler og andre nøtter som kan blandes i. :-) Helt topp! :-) Herlige speilegg med bacon! E…

Kjempebra frokost som også hadde muligheter for oss som ikke drikker melk til havregrynene til frokost, samt mandler og andre nøtter som kan blandes i. :-) Helt topp! :-) Herlige speilegg med bacon! En super mottakelse i resepsjonen! Gode senger som alltid i Nordic Choice!

Svar fra eier

25. april 2016

Hei! Takk for en fantastisk tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK