Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 343 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Veldig greit konferansehotell

28. juni 2016, Kristiansand, Norge, A3Mom

Greit konferansehotell. Fine og rene rom, og veldig gode senger. Bra bad med dusj. Stille og rolig med rom vendt mot skog, på andre siden er det noe støy fra trafikk og kan være en del utrykningskjøre…

Greit konferansehotell. Fine og rene rom, og veldig gode senger. Bra bad med dusj. Stille og rolig med rom vendt mot skog, på andre siden er det noe støy fra trafikk og kan være en del utrykningskjøretøy. God mat i lunsjbuffeten, og et veldig bra utvalg i desserter/kaker. Pluss med selvbetjening av popcorn og softis på dagtid. Alltid frukt og kake tilgjengelig, samt kaffe for enhver smak. Flott med muligheter til å kjøpe feks balsam, tannkrem osv dersom man har glemt dette hjemme (stive priser). Vi får det vi skal ha under oppholdene våre, og kommer stadig tilbake.
Les hele anmeldelsen
5

God service, lett adkomst.

27. juni 2016, Brønnøysund, Norge, h_konb844

Svært godt fornøyd med oppholdet. Stille og rolig hotell. God frokost. Gode parkeringsfasiliteter. Lett adkomst med shuttlebuss. Høflig og vennlig personale. Rask og god service. Har tidligere hatt go…

Svært godt fornøyd med oppholdet. Stille og rolig hotell. God frokost. Gode parkeringsfasiliteter. Lett adkomst med shuttlebuss. Høflig og vennlig personale. Rask og god service. Har tidligere hatt god erfaring med hotellet.

Svar fra eier

28. juni 2016

Hei! Tusen takk for super tilbakemelding. Vi er utrolig glade for at du er så fornøyd med oss og hotellet vårt. Håper vi sees snart igjen. God sommer fra alle på Quality Airport hotel Gardermoen.

Les hele anmeldelsen
3

Greit konferansehotell.

14. juni 2016, , Tommy L

Bodde her Mai 2016 på konferanse. Hotellets ansatte er hjelpsomme og yter god service.Hotellet begynner å merke årene noe man ser både i felles arealer og på rommene. Maten på frokost og lunch buffete…

Bodde her Mai 2016 på konferanse. Hotellets ansatte er hjelpsomme og yter god service.Hotellet begynner å merke årene noe man ser både i felles arealer og på rommene. Maten på frokost og lunch buffetene var helt grei. Maten som ble servert på kveldens middag var derimot svært bra og fint tilberedt. Alt i alt et helt greit konferansehotell med fine konferanse muligheter, men ikke et hotell som skiller seg positivt ut verken på pris eller andre fasiliteter.

Svar fra eier

28. juni 2016

Hei, Tommy. Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er veldig glade for at du setter pris på de ansatte, mat og konferansemuligetene. Vi har akkurat startet en totalrenovering av hotellet, så snart fremstår vi som Norges norges nyeste og flotteste :-) God sommer ønsker vi alle på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Les hele anmeldelsen
4

God verdi

13. juni 2016, Kristiansand, Norge, 573elinm

Mange alternativer til alle måltider i en god og variert buffet. OK treningsrom, og fint turområde. Gode konferansefasiliteter. For varmt på rommet når sola står rett på. Lang kø i baren og lite ryd…

Mange alternativer til alle måltider i en god og variert buffet. OK treningsrom, og fint turområde. Gode konferansefasiliteter. For varmt på rommet når sola står rett på. Lang kø i baren og lite rydding av tallerkener fra buffeen.

Svar fra eier

28. juni 2016

Hei. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding. Herlig at du er så fornøyd med mat, konferansefasiliteter og turområde. Vi prøver til enhver tid å ha riktig antall ansatte på jobb- i baren, restauranten og alle andre avdelinger. Noen få ganger skjer det at det blir kø når det kommer mange gjester samtidig. Vi skal finne en løsning på dette slik at du gir oss en femmer på TipAdvisor neste gang :-) Ha en riktig fin sommer :-)

Les hele anmeldelsen
4

Quality

9. juni 2016, Skien, Norge, andnorge

Bra sted med god standard og bra personal. Gratis softis og snacks når man er på konferanse. Greit med gratis parkering og ligger på et bra sted. God mat og rent sted. Kunne gjerne vært gi finere utsi…

Bra sted med god standard og bra personal. Gratis softis og snacks når man er på konferanse. Greit med gratis parkering og ligger på et bra sted. God mat og rent sted. Kunne gjerne vært gi finere utsikt fra Matsaøl etc.

Svar fra eier

28. juni 2016

Kjære gjest. Tusen takk for fin tilbakemelding. At du setter pris på personal, softis, snacks, parkering, mat, beliggenhet og renhold synes vi er herlig :-) Utsikten får vi ikke gjort så mye med dessverre, men nå skal restauranten (og hele hotellet) renoveres, og da blir utsikten fra restauranten endret. Velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK