Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 387 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Perfekt start på reisen

24. september 2016, Lillesand, Norge, Thore O

Rask innsjekk av hyggelig personale,nyoppussede rom rent og pent. Kort vei til flyplassen med shuttlebus rett utenfor. Og gratis parkering når man overnatter. Du får frokost fra klokken 04.00 litt lit…

Rask innsjekk av hyggelig personale,nyoppussede rom rent og pent. Kort vei til flyplassen med shuttlebus rett utenfor. Og gratis parkering når man overnatter. Du får frokost fra klokken 04.00 litt lite utvalg men du rekker en matbit før du må dra.
Les hele anmeldelsen
3

Greit

22. september 2016, Oslo, Norge, 394gunnari

Hotellet stenges snart og skal oppgraderes. Greit kurs og konferansehotell, men for dårlig ventilasjon i kurslokalet. Svært bra mat til frokost og lunsj, men middagen var en skuffelse, med lite mat og…

Hotellet stenges snart og skal oppgraderes. Greit kurs og konferansehotell, men for dårlig ventilasjon i kurslokalet. Svært bra mat til frokost og lunsj, men middagen var en skuffelse, med lite mat og lite spennende presentert. Middagen var forhåndsbestilt av kursleder, så det kan være at andre retter er bedre. Vi hadde, blomkålsuppe (bra,) kylling (for lite og så som så på smak) og tilslørte bondepiker til dessert (minnet lite om det jeg forbinder med tilslørte bondepiker). Ellers så var rommene bra med svært god seng for meg, hyggelig personalet, men restaurantpersonalet virket noe usikkert. Meget bra rengjort.
Les hele anmeldelsen
3

Brukbart hotell

16. september 2016, , Tore Ivar S

Hotellet har de fasiliteter du trenger for en overnatting. Servicen var som den må være. Spiste middag og frokost. Maten og utbudet var tilfredsstillende. Jeg ankom i bil. Denne natten okkuperte mang…

Hotellet har de fasiliteter du trenger for en overnatting. Servicen var som den må være. Spiste middag og frokost. Maten og utbudet var tilfredsstillende. Jeg ankom i bil. Denne natten okkuperte mange busser mye av parkeringsplassen. Fant til slutt en plass.

Svar fra eier

21. september 2016

Hei Tore Ivar. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi jobber hele tiden for at tilbudet til våre gjester skal være variert og innbydende. Så bra at du fant plass til bilen din. Vi hadde i denne perioden mye tilreisende gjester. Ønsker deg en fin høst.

Les hele anmeldelsen
3

Greit

14. september 2016, , Holande

Helt greit hotell om du skal være en natt. Lite å gjøre annet enn å sitte i baren. Var mye veiarbeid utenfor på nattetid, dette kolliderte med at de beste rommene ligger inntil veien. Kjekt å bli oppg…

Helt greit hotell om du skal være en natt. Lite å gjøre annet enn å sitte i baren. Var mye veiarbeid utenfor på nattetid, dette kolliderte med at de beste rommene ligger inntil veien. Kjekt å bli oppgradert, men denne gangen var det mot sin hensikt.

Svar fra eier

21. september 2016

Hei. Vi beklager at du ble forstyrret natterstid. Det er mye ombygging av både veinett og LHL sitt nye hotell som kommer tvers over veien for oss. Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Meget god service

14. september 2016, Halden, Norge, christiangJ1990SR

God service, god mat, fine rom hyggelig personal, imøtekommende og hjelpsomme. Fine fasiliteter i baren og pauseområdet. Kan anbefales til kurs og konferanse. Personalet var hjelpsomme og løsningsorie…

God service, god mat, fine rom hyggelig personal, imøtekommende og hjelpsomme. Fine fasiliteter i baren og pauseområdet. Kan anbefales til kurs og konferanse. Personalet var hjelpsomme og løsningsorientert.

Svar fra eier

21. september 2016

Hei Christian. Tusen, tusen takk for veldig gode tilbakemeldinger. Jeg vil vidreformidle all rosen din til våre avdelinger. Vi bruker mye tid på å kunne tilby våre kunder en god hotellopplevelse på alle måter. Derfor er det veldig gøy å lese meldingen din. Ha en fin høst. Hilsen alle oss på QAHG.

Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.