Streik i hotellbransjen.

Det er streik i hotellbransjen, men de fleste av våre hotell er fremdeles åpne. For å se hvilke hotell som er påvirket, og få mer informasjon. #LINK_NO#

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 302 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Grei hotellovernatting

3. mai 2016, , Rolf S

Hotellet ligger fint til ved E6 og det er kort vei til Oslo Lufthavn. Bra parkeringsplass, lett å finne. Hotellet er stort og moderne, men bærer litt preg av at det er noen år siden det ble bygget.…

Hotellet ligger fint til ved E6 og det er kort vei til Oslo Lufthavn. Bra parkeringsplass, lett å finne. Hotellet er stort og moderne, men bærer litt preg av at det er noen år siden det ble bygget. Bl a var bordplaten på skrivepulten på rommet nedslitt, samt at maling på dørkarmer mv på badet var slitt vekk.
Les hele anmeldelsen
4

Godt hotell

3. mai 2016, oslo, stoffen

Vi bodde der bare ei natt men fikk et godt inntrykk av dette hotellet. Vennlig personal, god mat, gratis parkering, gode trim muligheter i nærområdet og generelt et godt hotell. Litt små bad , savne…

Vi bodde der bare ei natt men fikk et godt inntrykk av dette hotellet. Vennlig personal, god mat, gratis parkering, gode trim muligheter i nærområdet og generelt et godt hotell. Litt små bad , savnet badekar ( kunne sikkert fått om jeg hadde spurt) men hadde det jeg trengte for å få et godt opphold.
Les hele anmeldelsen
4

Bra service

2. mai 2016, Oslo, han912016

Flott hotell, hyggelige ansatte, anbefales! Shuttle buss til Gardermoen stopper rett utenfor. Treningsrom. God snacks tilgjengelig hele dagen! Allsidig restaurant med noe for enhver smak. Også for de…

Flott hotell, hyggelige ansatte, anbefales! Shuttle buss til Gardermoen stopper rett utenfor. Treningsrom. God snacks tilgjengelig hele dagen! Allsidig restaurant med noe for enhver smak. Også for de med allergi.

Svar fra eier

3. mai 2016

Hei. Alle på Quality Airport Hotel Gardermoen hilser og takker for fin tilbakemelding :-) Velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
3

Rommene og møblene trenger oppgradering

25. april 2016, Bergen, Norge, B2205YO

Maten er veldig bra og variert i dette hotellet. Veldig bra turmuligheter. Personalene er vennlige. God størrelse på rommene. Eneste er at møblene og rommene er litt slitt og trenger litt oppussing og…

Maten er veldig bra og variert i dette hotellet. Veldig bra turmuligheter. Personalene er vennlige. God størrelse på rommene. Eneste er at møblene og rommene er litt slitt og trenger litt oppussing og oppgradering.

Svar fra eier

3. mai 2016

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for at du satte pris på mat, utearealer, rommene og peronalet. Vi er også veldig glade for at hele hotellet skal renoveres innen kort. Velkommen tilbake til flunkende nytt hotell.

Les hele anmeldelsen
4

Midt på treet

24. april 2016, Oslo, Norge, 699hermang

Hotellet har en god beliggenhet rett ved e6 og flyplassen. Selve standarden på hotellet hadde nok hatt godt av oppussing med vannskade og slitasje på listverk på alle våtrom jeg var inne i. Personalet…

Hotellet har en god beliggenhet rett ved e6 og flyplassen. Selve standarden på hotellet hadde nok hatt godt av oppussing med vannskade og slitasje på listverk på alle våtrom jeg var inne i. Personalet i restauranten trenger nok også litt øvelse i hvordan servere større selskaper, da dette var på grensen til amatørmessig.

Svar fra eier

25. april 2016

Tusen takk for tilbakemelding. Vi er selvfølgelig ikke fornøyde med å fremstå som "midt på treet". Vi jobber hele tiden med å heve nivået på service og kvalitet, og er derfor veldig glade for at hele hotellet skal pusses opp med start senere i år. Velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK