Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 410 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Standard konferansehotell på et ikke-sted.

26. oktober 2016, Trondheim, Norway, bin_dalen

Noe slitent, men forsåvidt helt åkei og profesjonelt konferansehotell. Bra sørvis, bra mat, ålreite konferanserom. Minus: Tvilsom (variabel) varmtvannstilførsel til fjerde etasje. Men beliggenheten er…

Noe slitent, men forsåvidt helt åkei og profesjonelt konferansehotell. Bra sørvis, bra mat, ålreite konferanserom. Minus: Tvilsom (variabel) varmtvannstilførsel til fjerde etasje. Men beliggenheten er forferdelig, dette er et ikke-sted!
Les hele anmeldelsen
4

Konferanse i oktober

25. oktober 2016, Oslo, Norge, monant1010

Helt greit hotell med hyggelig betjening og gode senger. Flotte rom, i hvert fall de nye, oppussede rommene. Spisesalen er litt mye støy i, det passer best å være der dersom det ikke er så mange folk.…

Helt greit hotell med hyggelig betjening og gode senger. Flotte rom, i hvert fall de nye, oppussede rommene. Spisesalen er litt mye støy i, det passer best å være der dersom det ikke er så mange folk.
Les hele anmeldelsen
5

Konferansehelg

24. oktober 2016, Trondheim, Norge, Gry V

Flott konferansehotell, og veldig bra pausemat mellom bolkene i konferansen. Hyggelige, blide og servicevennlig personale, samt veldig nydelig mat. Stille og rolig rom uten sjenerende trafikkstøy elle…

Flott konferansehotell, og veldig bra pausemat mellom bolkene i konferansen. Hyggelige, blide og servicevennlig personale, samt veldig nydelig mat. Stille og rolig rom uten sjenerende trafikkstøy eller folk som gikk forbi.
Les hele anmeldelsen
5

Supert konferansehotell

24. oktober 2016, Verdal, Norge, BodilIren

Super konferanse på et hotell som kan å ta vare på sine kunder. Perfekt beliggenhet i forhold til å samle folk fra forskjellige landsdeler. God mat i restauranten og rene og fine rom. Skogsstier like…

Super konferanse på et hotell som kan å ta vare på sine kunder. Perfekt beliggenhet i forhold til å samle folk fra forskjellige landsdeler. God mat i restauranten og rene og fine rom. Skogsstier like utenfor hotellet for rekreasjon innimellom kursing gjorde virkelig susen.
Les hele anmeldelsen
4

En helg på konferanse

24. oktober 2016, Haugesund, Norge, 135olem

Meget bra hotell, og ha konferanse på. God mat og flott personell, noe utfordring for ledsager som var med for turen sin del. Lite og finne på for dem, hotellet hadde heller ingen tilbud til denne gru…

Meget bra hotell, og ha konferanse på. God mat og flott personell, noe utfordring for ledsager som var med for turen sin del. Lite og finne på for dem, hotellet hadde heller ingen tilbud til denne gruppen. Noe som trekker ned på den totale opplevelse.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.