Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 309 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Rolig og fredelig hotell.

18. mai 2016, Vågåmo, Norge, 649Paul2108

Her føler du deg velkommen fra A til Å. Her blir du tatt vare på med en gang du kommer, og du trenger ikke spørre etter alt mulig. Her får du alle opplysninger du trenger i resepsjonen. Frokosten var…

Her føler du deg velkommen fra A til Å. Her blir du tatt vare på med en gang du kommer, og du trenger ikke spørre etter alt mulig. Her får du alle opplysninger du trenger i resepsjonen. Frokosten var helt topp.
Les hele anmeldelsen
4

Litt spartansk, men gode fasiliteter

13. mai 2016, , Morten K

Til tross for streik og lite personale, så leverte dette hotellet etter beste evne. Vi ble fulgt opp og det manglet ikke mye. Lunsjen ble inntatt med papptallerken og plastbestikk, men det var da bedr…

Til tross for streik og lite personale, så leverte dette hotellet etter beste evne. Vi ble fulgt opp og det manglet ikke mye. Lunsjen ble inntatt med papptallerken og plastbestikk, men det var da bedre enn å være uten mat. Jeg kommer gjerne tilbake hit, for de leverer det de lover.
Les hele anmeldelsen
3

Greit nok

13. mai 2016, Stavanger, Norge, hms243

Hadde to overnattinger her i forbindelse med jobb. Greit hotell med gjennomsnittlig service og standard på rommet jeg fikk. Fin frokost begge dagene men middag på kvelden var ingen opplevelse, noe som…

Hadde to overnattinger her i forbindelse med jobb. Greit hotell med gjennomsnittlig service og standard på rommet jeg fikk. Fin frokost begge dagene men middag på kvelden var ingen opplevelse, noe som en snodig kelner nok må ta skylden for. Hotellet har perfekt beliggenhet til våre formål så vi satser på det blir litt bedre neste gang.
Les hele anmeldelsen
5

Kjempegod mat. Fantastisk turløype

13. mai 2016, Bryne, Norge, Oxana V

Var på konferansen med 1 overnatting. Kan ikke skryte nok av personalet på kjøkkenet og rengjøring. Frokost, lunsj og middag manglet ingenting. Stor utvalg av frukt og grønt samt hadde de varer for de…

Var på konferansen med 1 overnatting. Kan ikke skryte nok av personalet på kjøkkenet og rengjøring. Frokost, lunsj og middag manglet ingenting. Stor utvalg av frukt og grønt samt hadde de varer for dem med søliaki intoleranse. Tilgang til frukt/grønt/kaffi/vann/kake hele dagen til ca kl 17.00 er enestående. Middag med laksemousse til forrett, kylling med rødvinsaus til hovedrett og karamellpudding med vidunderlig saus til dessert var helt utmerket. Turløype med forskjellige distanser er helt fantastisk. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
5

Bra hotell

9. mai 2016, Trondheim, Norge, idaro2016

Hotell med god beliggenhet, gode rom samt bra service, fri parkering og mulighet for EL bil lading er i jo også i ferd med å bli et vesentlig pluss i margen. Selv i en vanskelig periode ifm streiken f…

Hotell med god beliggenhet, gode rom samt bra service, fri parkering og mulighet for EL bil lading er i jo også i ferd med å bli et vesentlig pluss i margen. Selv i en vanskelig periode ifm streiken fungerte hotellet helt ok. God seng, gode gardiner samt lite støy ga en god natts søvn. Det eneste som kunne vært bedre var speileggene til frokost, de var kalde, trolig pga manglende bemanning ifm. den pågående streiken.
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK