Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 353 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Overaskeende greit

20. juli 2016, Ålesund, Norge, N0rsk

Jeg var positivt overasket over dette hotellet, trodde det var eldre og slitt, men det har blitt pusset delvis opp. Ok frokost, reint og ryddig og ok rom. Badet og dusjen trenger virkelig en oppgrader…

Jeg var positivt overasket over dette hotellet, trodde det var eldre og slitt, men det har blitt pusset delvis opp. Ok frokost, reint og ryddig og ok rom. Badet og dusjen trenger virkelig en oppgradering, men ellers var rommet fint. Men alt i alt ok.
Les hele anmeldelsen
4

Vi kommer stadig tilbake!

14. juli 2016, Haugesund, Norge, Anette H

Det er noe herlig tilfredstillende å være gjest på dette hotellet. Personalet er effektive, men yter likevel en svært god service. Booking direkte til dem går smertefritt, de svarer raskt og ordner o…

Det er noe herlig tilfredstillende å være gjest på dette hotellet. Personalet er effektive, men yter likevel en svært god service. Booking direkte til dem går smertefritt, de svarer raskt og ordner opp. Enkel ankomst, svært god parkering, god frokost, bra hotellbar. Det som holder tilbake full score fra meg er manglende aircondition. Et basseng/jacuzzi/spa avdeling hadde også vært herlig etter mange timers reise før man skal videre. Vi reiser med kjæledyr, og vi har aldri hatt problemer med verken booking av dyrerom, eller noen ting under oppholdet. Det er derfor vi kommer tilbake igjen og igjen. Vi er simpelthen svært fornøyde gjester! :)
Les hele anmeldelsen
5

Bra hotell!

13. juli 2016, 6610 øksendal, annejZ5770IH

Anbefaler dette hotellet når man skal overnatte utenfor gangavstand til Gardermoen. Komfortabelt hotell med god frokost og god mat. Hyggelig personale. Hvis hotellet opprettholder tilbudet om gratis…

Anbefaler dette hotellet når man skal overnatte utenfor gangavstand til Gardermoen. Komfortabelt hotell med god frokost og god mat. Hyggelig personale. Hvis hotellet opprettholder tilbudet om gratis parkering mens en er på reise er det absolutt verdt å velge dette hotellet!
Les hele anmeldelsen
3

Ikke så verst.

8. juli 2016, Vilnius, Litauen, Stephan H

Det store plusset med dette hotellet er at du kan parkere gratis en uke når du skal reise. Personalet er hyggelige men ikke av de mest proffesjonelle. Frokosten var utmerket, bla a hadde de ordentlig…

Det store plusset med dette hotellet er at du kan parkere gratis en uke når du skal reise. Personalet er hyggelige men ikke av de mest proffesjonelle. Frokosten var utmerket, bla a hadde de ordentlig "hjemmelaget" eggerøre . (Ikke å ta for gitt i dag)
Les hele anmeldelsen
3

Bar hotel, bra pris

5. juli 2016, Norge, pm f

+Lett å finne. Stille, rolig hotell, gode senger. God frokost. Gratis parkering. Høflig og vennlig personale. Rask og god service. - Noe dyr middag, men "Esso" ligger rett utenfor, om du har behov for…

+Lett å finne. Stille, rolig hotell, gode senger. God frokost. Gratis parkering. Høflig og vennlig personale. Rask og god service. - Noe dyr middag, men "Esso" ligger rett utenfor, om du har behov for noe annet..
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK