Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel™ Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 434 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Godt valg for seminar

4. desember 2016, Oslo, Norge, KAW76

En natt i forbindelse med jobb. Litt slitt men innfrir alle behov. Gode wifi signaler. Popcorn, softis, frukt og veldig god kake i pausene. Lunsj og frokost var basic, kanskje litt kjedelig men smakte…

En natt i forbindelse med jobb. Litt slitt men innfrir alle behov. Gode wifi signaler. Popcorn, softis, frukt og veldig god kake i pausene. Lunsj og frokost var basic, kanskje litt kjedelig men smakte godt. Middagen på kvelden det samme, men syns det var kjedelig at potetene var nøyaktig det samme som sist år vi hadde samling der. Små poteter med skallet på i self-serve bolle. Sov godt på rommet og det så rent og pent ut, hyggelige ansatte og god service.
Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra seminarhotel

1. desember 2016, Oslo, Norge, 397slavicag

Veldig bra hotell, god mat, rent, alt fungerer bra fra personell til teknisk utstyr, godt skiltet og lett å finne rom/resepsjon,.. Det ligger rett ved E6, så det er lett å finne. God ventilasjon i kon…

Veldig bra hotell, god mat, rent, alt fungerer bra fra personell til teknisk utstyr, godt skiltet og lett å finne rom/resepsjon,.. Det ligger rett ved E6, så det er lett å finne. God ventilasjon i konferanserommet, så det blit ikke tett luft når mange mennesker sitter der i mange timer.
Les hele anmeldelsen
5

Anbefales.

28. november 2016, Moss , 257hildek

Utrolig god service, personalet tok seg alltid tid. Rommet var veldig bra, det samme var renhold. Maten var helt super, mat for alle ganer.Det var også alltid nok frukt, is, kaker tilgjengelig hele ti…

Utrolig god service, personalet tok seg alltid tid. Rommet var veldig bra, det samme var renhold. Maten var helt super, mat for alle ganer.Det var også alltid nok frukt, is, kaker tilgjengelig hele tiden og kaffemaskin med veldig god kaffe.
Les hele anmeldelsen
5

Flott konferansehotell!

25. november 2016, Sarpsborg kommune, Norge, gunnhildt2016

Jeg fikk et flott rom som var helt nyoppusset. Stort bad. Det var også gode fasiliteter ellers på hotellet. Hyggelig hotellbar. Ikke minst fantastisk god mat og god service! Det var også deilig med po…

Jeg fikk et flott rom som var helt nyoppusset. Stort bad. Det var også gode fasiliteter ellers på hotellet. Hyggelig hotellbar. Ikke minst fantastisk god mat og god service! Det var også deilig med popcorn og softis med selvbetjening. Funksjonelle og fine konferansesaler. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
4

Lett tilgjengelig med god service og flesibel parkeringsforhold

25. november 2016, Oslo, Norge, Tom E

Lett tilgjengelig i forbindelse med tidlig flyavgang, gunstig parkering, lett tilgang med shutttelbus til flyplassen. Enkel og grei innsjekking, god plass i resepsjons område, og service innstill pers…

Lett tilgjengelig i forbindelse med tidlig flyavgang, gunstig parkering, lett tilgang med shutttelbus til flyplassen. Enkel og grei innsjekking, god plass i resepsjons område, og service innstill personalet.
Les hele anmeldelsen
2.420.139.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.