Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

68% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 389 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Tilfredshet

28. september 2016, Trondheim, Norge, Steinar N

Hotellet fungerer godt i alle henseende, om det er forretninger, konferanser eller privat besøk. Jeg har prøvd det i alle kategorier og er veldig godt fornøyd. Har ingen betenkeligheter med å anbefale…

Hotellet fungerer godt i alle henseende, om det er forretninger, konferanser eller privat besøk. Jeg har prøvd det i alle kategorier og er veldig godt fornøyd. Har ingen betenkeligheter med å anbefale hotellet til andre. Men NB! en ting. Det er ALT for høye priser i baren!!!!!

Svar fra eier

29. september 2016

Hei Steinar. Så hyggelig tilbakemelding. Tusen takk. Det er alltid veldig hyggelig med ros. Jeg skal vidreformidle dette til avdelingene på huset. Ønsker deg en fin høst og hjertlig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Svært bra hotell

26. september 2016, München, bentelay

Rommene er store nok, det beste var den deilige sengen og at jeg nesten ikke hørte noen andre gjester, hverken fra gangen eller når de dusjet - altså stille! Jeg hadde ingen aircondition, som jeg var…

Rommene er store nok, det beste var den deilige sengen og at jeg nesten ikke hørte noen andre gjester, hverken fra gangen eller når de dusjet - altså stille! Jeg hadde ingen aircondition, som jeg var glad for. Maten var svært god, et stort utvalg til frokost og lunsj, spesielt alle kakene! I tillegg kunne man ta seg soft is, frukt og kaker hele dagen, fantastisk! Et plus til: hotellet ligger like ved skogen, hvor man kan ta fine joggeturer

Svar fra eier

27. september 2016

Hei Bente! Tusen, tusen takk for masse ros! Så hyggelig. Vi etterstreber å være gode på vårt produkt. Derfor er det veldig gøy å få slike tilbakemeldinger. Håper du snart kommer tilbake til oss. Ønsker deg en fin høst.

Les hele anmeldelsen
5

Perfekt start på reisen

24. september 2016, Lillesand, Norge, Thore O

Rask innsjekk av hyggelig personale,nyoppussede rom rent og pent. Kort vei til flyplassen med shuttlebus rett utenfor. Og gratis parkering når man overnatter. Du får frokost fra klokken 04.00 litt lit…

Rask innsjekk av hyggelig personale,nyoppussede rom rent og pent. Kort vei til flyplassen med shuttlebus rett utenfor. Og gratis parkering når man overnatter. Du får frokost fra klokken 04.00 litt lite utvalg men du rekker en matbit før du må dra.

Svar fra eier

26. september 2016

Hei Thore. Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Som du sier starter vi med tidlig frokost 04:00 for at de som reiser tidlig også skal få seg litt mat før avreise. Denne har litt mindre utvalg enn vår ordinære frokost som starter 06:30. Ønsker deg velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
3

Greit

22. september 2016, Oslo, Norge, 394gunnari

Hotellet stenges snart og skal oppgraderes. Greit kurs og konferansehotell, men for dårlig ventilasjon i kurslokalet. Svært bra mat til frokost og lunsj, men middagen var en skuffelse, med lite mat og…

Hotellet stenges snart og skal oppgraderes. Greit kurs og konferansehotell, men for dårlig ventilasjon i kurslokalet. Svært bra mat til frokost og lunsj, men middagen var en skuffelse, med lite mat og lite spennende presentert. Middagen var forhåndsbestilt av kursleder, så det kan være at andre retter er bedre. Vi hadde, blomkålsuppe (bra,) kylling (for lite og så som så på smak) og tilslørte bondepiker til dessert (minnet lite om det jeg forbinder med tilslørte bondepiker). Ellers så var rommene bra med svært god seng for meg, hyggelig personalet, men restaurantpersonalet virket noe usikkert. Meget bra rengjort.

Svar fra eier

26. september 2016

Hei Gunnar I. Tusen takk for at du har tatt deg tid til en grundit tilbakemelding. Det er så viktig for oss å få konstruktive tilbakemeldinger på både ris og ros. Som du sier skal hotellet (i februar) sette igang med en grundig ombygging og restaurering. Dette vil da også forbedre ventilasjonen. Alle våre kurs og konferanse lokaler vil også fornyes og bygges om. Vi er så fornøyde med at du syns frokost og lunsj var bra! Takk for det. Når det gjelder middagen skal jeg ta dine synspunkter med meg til kjøkkenet. En god natts søvn på et rent hotellrom er viktig etter en lang dag på kurs. Så bra du fikk det! Velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
3

Brukbart hotell

16. september 2016, , Tore Ivar S

Hotellet har de fasiliteter du trenger for en overnatting. Servicen var som den må være. Spiste middag og frokost. Maten og utbudet var tilfredsstillende. Jeg ankom i bil. Denne natten okkuperte mang…

Hotellet har de fasiliteter du trenger for en overnatting. Servicen var som den må være. Spiste middag og frokost. Maten og utbudet var tilfredsstillende. Jeg ankom i bil. Denne natten okkuperte mange busser mye av parkeringsplassen. Fant til slutt en plass.

Svar fra eier

21. september 2016

Hei Tore Ivar. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi jobber hele tiden for at tilbudet til våre gjester skal være variert og innbydende. Så bra at du fant plass til bilen din. Vi hadde i denne perioden mye tilreisende gjester. Ønsker deg en fin høst.

Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.