Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen
  • Julebord

    Igjen åpner vi huset til fest, og inviterer til årets julebord. Du ønskes velkommen til en julepyntet restaurant med tradisjonell norsk julemat, sjømat, kalde retter og alskens desserter.

  • Forbehold:
  • Periode for opphold:27. nov 2015 - 13. des 2015
  • Bookingperiode:21. sep 2015 - 13. des 2015

Priser

Julelunsj NOK 345 pr/pers

Julebord NOK 525 pr/pers

Barnas julebord NOK 375 pr/pers

Overnatting NOK 650 enkeltrom

Overnatting NOK 750 dobbeltrom

Kos deg hos oss i førjulstiden! Hva passer best for deg?

November og desember er julebordstid!

Om du ønsker julebord med dine kollegaer, familie eller en julelunsj med forretningsforbindelser har vi løsningen for deg. Hos oss vil du oppleve hyggelig julestemning, god mat og en fin atmosfære. Kvelden kan avsluttes i vår koselig pianobar. Om dere ønsker overnatting etter en lang kveld, er det selvsagt også mulig.

Julebord og Barnas julebord

Helgene 27. - 28. november, 4. - 5. desember og 11. - 12. desember arrangerer vi julebord. Barnas julebord holdes 29. november, 6. og 13. desember.

Send forespørsel
Gå til skjema
2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK