Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1100 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

Vi på Quality Airport Hotel Gardermoen er stolte av restauranten vår og har et sterkt fokus på maten vi serverer gjestene våre.

Frokost

Som alle vet, er frokost dagens viktigste måltid. Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, vi tilbyr en rekke økologiske produkter.

Middag

I tillegg til buffet-restaurant og banketter, finner du en egen à la carte restaurant med internasjonal meny. Vi har en variert meny, med en rekke gode retter, hvor råvarene står i sentrum. Selv om dere er en stor konferanse, skal dere ikke være bekymret for at vi ikke har plass til dere, vi har nemlig plass til 365 gjester.

Baren

Som alle hoteller med respekt for seg selv, har vi en hotellbar med et godt utvalg av drikkevarer. Lokalet vårt er stort og romslig, og har plass til over 200 gjester.

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.00
Søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - lørdag: 11.30 -17.00
Søndag etter forespørsel

Middag

Mandag - søndag: 17.00 - 22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordsbestilling 
på +47 63 92 61 00 eller via 

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK