Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i København, Danmark

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel Dan bor du rett ved Københavns flyplass, Kastrup. Dessuten har vi, som et av få hotell i København, kostnadsfri busstransfer mellom flyplassen og hotellet. Velkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

Hotellets beliggenhet nære Københavns flyplass Kastrup gjør det til en ideell plass for møter og konferanser med deltagere fra hele verden.

Konferanselokaler

Våre fem konferanselokaler ligger i første etasje, den største med kapasitet for 110 personer. Alle våre lokaler er selvfølgelig utstyrt med all nødvendig teknikk.

Mat og drikke

I tilknytning til konferanseavdelingen har vi en hyggelig veranda, der dere kan nyte en kopp kaffe i pausen. I tillegg til å servere kaffe, hjelper vi dere selvfølgelig til med mat og drikke resten av konferansedagen.

Event

Uansett om det er bedriftsfest, bursdagfeiring, dåp eller konfirmasjon som står på planen, hjelper vi deg å gjøre ditt event til en suksess hos oss på Quality Airport Hotel Dan.

Bestill konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +45 32 51 14 00 eller via q.dan@choice.dk.

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK