Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i København, Danmark

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel Dan bor du rett ved Københavns flyplass, Kastrup. Dessuten har vi, som et av få hotell i København, kostnadsfri busstransfer mellom flyplassen og hotellet. Velkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

I løpet av en lang konferansedag trenger man påfyll av energi. En liten Quality Break, rett og slett, for ikke å snakke om god lunsj og middag.

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende, og derfor er vår Quality Break en perfekt mulighet for å få litt ekstra energi når den trengs som mest. Vi serverer kaffe, te og frukt, og fordi man aldri blir for gammel til å spise popcorn og is, har du tilgang til det hele dagen. Om sommeren kan du spise is på vår takterasse.

Konferansemiddag

Ettter en lang og spennende dag er et besøk på vårt Brasserie den perfekte avslutningen. Vi tilbyr konferansemenyer basert på årstidens råvarer, og om dere skulle ha spesielle ønsker gjør vi vårt beste for å imøtekomme disse.

Bestill konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på +45 32 51 14 00 eller via q.dan@choice.dk.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK