Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i København, Danmark

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel Dan bor du rett ved Københavns flyplass, Kastrup. Dessuten har vi, som et av få hotell i København, kostnadsfri busstransfer mellom flyplassen og hotellet. Velkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Hotellets beliggenhet nære Københavns flyplass Kastrup gjør det til en ideell plass for møter og konferanser med deltagere fra hele verden.

Konferanselokaler

Quality Airport Hotel Dan har fire konferanserom for to til 110 deltagere. I tilknytning til konferanselokalene har vi en hyggelig takterasse, hvor det er perfekt å nyte en kopp kaffe.

Mat og drikke

I løpet av en lang konferansedag trenger man påfyll av energi. En liten Quality Break, rett og slett, for ikke å snakke om god lunsj og middag.

Event

Arranger din næste fest på Quality Airport Hotel Dan. Der findes mange muligheder , og vi hjælper naturligvis med at skræddersy dit selskab til dine ønsker.

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK