Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Dan

Bar og Brasserie

Åpningstider

Bar og Brasserie

Mandag - søndag: 18.00 - 23.30
(kjøkkenet stenger kl. 21.45)

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerferien og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordbestilling på
telefon +45 27 77 27 27.

Om dere er på utkikk etter en god atmosfære og herlig matopplevelse, anbefaler vi vårt Brasserie. Velkommen inn på en matbit, en øl eller en kopp kaffe.

Velsmakende, enkelt og avslappet

Vår mat tar utgangspunkt i den tradisjonelle, franske brasserietradisjonen - velsmakende, enkelt og avslappet. Smakene er danske og nordiske, og de nøye utvalgte råvarene er friske, sprø, saftige og møre. 

Uansett om dere er et stort selskap eller vil ha en intim middag, vil deres ønsker bli hørt på vårt Brasserie.

Bar

I vår koselige bar har du mulighet til å nyte ulike varianter av både danske og utenlandske ølsorter. Vi har også en stor drinkmeny og vinliste.

Event

Legg neste fest på Quality Airport Hotel Dan. Hos oss finnes mange muligheter, og vi hjelper deg med å skreddersy ditt event. Les mer om event her >>

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vårt Bar & Brasserie!

2.200.163.775 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK