Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i København, Danmark

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel Dan bor du rett ved Københavns flyplass, Kastrup. Dessuten har vi, som et av få hotell i København, kostnadsfri busstransfer mellom flyplassen og hotellet. Velkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

Om dere er på utkikk etter en god atmosfære og herlig matopplevelse, anbefaler vi vårt Brasserie X. Velkommen inn på en matbit, en øl eller en kopp kaffe.

Brasserie X – Quality food with a pinch of surprise

Gode, ukompliserte og smakfulle retter laget fra bunnen, det er vår matfilosofi. I Brasserie X møtes våre nordiske tradisjoner det franske brasseriets avslappede atmosfære. En avslappende middag en onsdag kveld, forretningsmiddag med kunder, eller når man skal feire noe spesielt? Uansett anledning lover vi å gjøre vårt beste for at du skal få en herlig matopplevelse. Selv om du ikke er gjest på hotellet er du selvsagt velkommen inn.

Bar

I vår koselige bar har du mulighet til å nyte ulike varianter av både danske og utenlandske ølsorter. Vi har også en drinkmeny og vinliste.

Event

Legg neste fest på Quality Airport Hotel Dan. Hos oss finnes mange muligheter, og vi hjelper deg med å skreddersy ditt event

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vårt Bar & Brasserie X!

Åpningstider

Bar og Brasserie

Mandag - søndag: 18.00 - 23.30
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerferien og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordbestilling på 

telefon +45 27 77 27 27.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK