Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Arlanda Arlandastad ,  Sverige

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Airport Hotel™ Arlanda - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare fem minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og nært flyplassen før ferien.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

Quality Airport Hotel Arlanda arrangerer alt fra små møter til store konferanser, kongresser og produktlanseringer. En møteplass for mennesker som er på vei, som vil jobbe uforstyrret.

Konferanse nært Arlanda Lufthavn

Hotellets beliggenhet gjør det enkelt å samle konferansegjester fra hele verden. Vi tilbyr også kostnadsfri shuttlebuss etter tidstabell til og fra Arlanda flyplass, samt gratis parkering for alle konferansegjester, med forbehold om tilgjengelighet.

Quality Meeting Advisor

For at du skal få det beste ut av ditt møte tildeles du en Quality Meeting Advidsor, en prosjektleder som skreddersyr det perfekte arrangementet sammen med dere etter behov og ønsker. Prosjektlederes er også på plass under arrangementet for å gå igjennom dagens agenda, tekisk utstyr, og for å møte andre ønskemål som kan dukke opp i løpet av dagen. Alt for at deres konferanse skal bli en suksess.

Konferenslokaler

Møtebehovet varierer og vi jobber for at dere får rett lokale til rett arrangement! Quality Airport Hotel Arlanda kan by på 24 konferanselokaler og møterom med kapasitet for 2 - 160 personer. Alle lokaler kan tilpasses deres behov og ønskemål. Les mer om våre lokaler her.

Mat og drikke

For at kreativiteten skal være på topp under hele konferansen kreves ny energi i form av god mat og flere pauser. En Quality Break rett og slett! Som konferansegjest har du alltid tilgang til kaffe, te, frukt og det beste av alt - popkorn og softis. Å kunne toppe softisen med det du vil er gøy uansett alder!

Vi er stolte over vår konferanselunsj som alltid baseres på sesongens råvarer og som tilberedes med omtanke og kjærlighet. Les mer om mat og drikke her.

Event och Aktiviteter

Ønsker dere å samle hele idrettslaget til et årsmøte, lage en utstilling eller en messe? Våre lokaler er fleksible og kan brukes til alt fra kick off til større arrangement og fester. Les mer om våre eventmuligheter her.

Vi hjelper til og med med en rekke aktiviteter før, under, og etter konferansen, og tilpasser til deres behov. Spill golf på Arlandastads golf, en av Sveriges beste baner, eller hvorfor ikke ta en kulturtur til Sigtuna og Steninge slott? Kontakt oss gjerne for forslag!

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer infomasjon eller forespørsel på +46 8 595 111 10 eller via q.arlanda@choice.se

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.