Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Quality Hotel Arlanda er et moderne konferansehotell 5 minutter fra Arlanda Airport, mellom Stockholm og Uppsala. Hotellets konferanseavdeling har 24 lyse møterom med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

Quality Airport Hotel Arlanda arrangerer alt fra små møter til store konferanser, kongresser og produktlanseringer. En møteplass for mennesker som er på vei, som vil jobbe uforstyrret.

Konferanse nært Arlanda Lufthavn

Hotellets beliggenhet gjør det enkelt å samle konferansegjester fra hele verden. Vi tilbyr gratis shuttlebuss til og fra Arlanda Lufthavn.

Konferanselokaler  

Quality Airport Hotel Arlanda kan by på 24 konferanselokaler og møterom med kapasitet fra 2-160 personer.

Mat og drikke

Etter en lang konferansedag behøver man et påfyll av energi. En Quality Break rett og slett. For å ikke snakke om den gode middagen og lunsjen vår.

Event

Ønsker dere å samle hele idrettslaget til et årsmøte, lage en utstilling eller en messe? Våre lokaler er fleksible og kan brukes til alt fra kick off til bryllup og store fester. Les mer om eventmuligheter her  

Aktiviteter 

Vi hjelper til og med med en rekke aktiviteter før, under, og etter konferansen, og tilpasser til deres behov. Shopping i galleriene, et godt måltid eller fysisk trening i vårt moderne treningsrom. Spill golf på Arlandastads golf, en av Sveriges beste baner, eller hvorfor ikke ta en kulturtur til Sigtuna og Steninge slott?

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer infomasjon eller forespørsel på +46 8 595 111 00 eller via q.arlanda@choice.se

2.390.66.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.