Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Grunnet vedlikehold vil det ikke være mulig å logge inn på Min side tirsdag 30.mai kl 04:00 – 08:00. Vi beklager de ulempene dette vil medføre!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Arlanda Arlandastad ,  Sverige

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Airport Hotel™ Arlanda - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare fem minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og nært flyplassen før ferien.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

Etter en lang konferansedag behøver man et energipåfyll. En Quality Break rett og slett. For å ikke snakke om vår gode lunsj og middag. 

Quality Break

Som konferansegjest får du også tilgang til vår Quality Break, med kaffe, te, frukt, kake, softis og popcorn hele dagen. Her kan man forsyne seg så ofte man vil. Dere kan velge om dere vil kjøpe en konferansepakke eller kjøpe møterom, overnatting og mat hver for seg. Man kan også velge å oppgradere konferansepakkene med for eksempel selskapsmenyer eller noe annet spennende. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker og behov.

Scandinavia

I vår restaurant Scandinavia serverer vi en herlig frokostbuffet til være overnattende gjester. Her serverer vi også lunsj og middager til grupper som har forhåndsbestilt i forbindelse med for eksempel konferanse eller opphold. For våre gruppe- og konferansegjester tilpasser vi menyen og serveringen etter gruppens behov. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, prisforslag og middagsmenyer.

Grønt og godt

Vi på Quality Airport Hotel Arlanda synes det er viktig at du spiser sunt, grønt og godt når du bor hos oss. Vår buffet består av mye frukt og grønt til frokost, lunsj og i pauser så du har muligheten for et sunt og godt opphold hos oss. Det er også viktig for oss at vår mat kommer fra råvarer som behandles med respekt og omtanke. Vårt økologiske tilbud er tydelig merket og er et sikkert valg for at du skal få den beste matopplevelsen.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 8 595 111 10 
eller via q.arlanda@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.