Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Quality Hotel Arlanda er et moderne konferansehotell 5 minutter fra Arlanda Airport, mellom Stockholm og Uppsala. Hotellets konferanseavdeling har 24 lyse møterom med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

Ønsker dere å samle hele idrettslaget til et årsmøte, lage en utstilling eller en messe? Våre lokaler er fleksible og kan brukes til alt fra kick off til bryllup og store fester.

Eventlokaler rett ved Arlanda

På Quality Airport Hotel Arlanda finnes mange muligheter til å arrangere det perfekte event, fest og andre typer arrangement. Vi hjelper deg med å tilpasse det slik du ønsker. Nærheten til flyplassen gjør det enkelt å samle deltagere fra hele landet, og verden! 

Eventkapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten i våre eventlokaler.

Europa

Klasseromoppsett 160 personer
Mingling 300 personer

Restauranten

Langbord 300 personer

Pauseområdet

Mingling 300 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 08-595 111 00 
eller via q.arlanda@choice.se

2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK