Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Arlanda

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 14.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost 

Mandag - fredag: 04.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 04.00 - 10.30

Bistro

Alle dager: 18.00 - 22.00

Bar

Alle dager: 17.00 - 00:00

Gym

Alle dager, døgnet rundt

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Velkommen til Quality Airport Hotel Arlanda! Om du har noen spørsmål angående ditt besøk hos oss håper vi du finner svarene her.

Parkering

For gjester som overnatter eller konferansedeltagere er parkeringen kostnadsfri.Dette gjelder så lenge det er plass, parkering kan ikke førbookes. Innkjørselen til garasjen befinner seg på den siden av hotellet som vender seg mot E4. Følg skiltingen rundt bygningen.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skopuss og sy-kit. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

Oppgradere ditt besøk

Ønsker du å oppgradere rommet ditt, er det bare å kontakte personalet som står klar til å hjelpe deg.

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK