Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Arlanda Arlandastad ,  Sverige

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Airport Hotel™ Arlanda - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare fem minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og nært flyplassen før ferien.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

Quality Airport Hotel Arlanda prioriteter mat og drikke høyt. Her kan du lese mer om hotellets restaurant, bar og treningsrom.

Scandinavia

I Scandinavia serverer vi hver morgen vår næringsrike og sunne frokostbuffet, med et utvalg av økologiske produkter. Det er også her konferansegjester serveres sin forhåndsbestilte lunsj eller middag.

Bistro

I vår à la carte restaurant vil vi at du skal kunne kjenne deg som hjemme. Her serverer vi en enkel og vellaget mat med fokus på sesongen råvarer. Her kan du nyte en hyggelig middag i en rolig og avslappende atmosfære, hvor du kan lene deg tilbake og la personalet ta hånd om dine ønsker. Bestill bord på telefon +46 8 595 111 00 eller q.arlanda@choice.se

Bar

I første etasje, i tilknytning til resepsjonen, ligger vår lobbybar. Etter middagen, konferanse, løpeturen, eller bare etter en lang dag, kan det være deilig å slå seg ned med en god kopp kaffe, et glass vin, ha noen uformelle møter eller utfordre noen kollegaer i fussball. Våre bartendere overrasker gjerne med en spennende drink om du er i det humøret.

Treningsrom

Som hotellgjest trener du kostnadsfritt i vårt treningsrom. Rommet er fullt utstyrt med maskiner for både kondisjon og styrke, som tredemølle, frie vekter eller kombimaskiner. Slapp av litt etter en treningsrunde i vår badstue. Vil du trene utendørs har vi fine løpeløyper i Sköndals Skogens naturreservat nære hotellet, og vi har også sykler til utlån. Spør resepsjonen om tips, råd og kart.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 03.40 - 10.00
Lørdag - søndag: 03.40 - 10.30

Bistro

Mandag - søndag: 17.00 - 22.00

Bar

Mandag - lørdag: 17.00 - 00.00
Søndag og helligdager: 17.00 - 22.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.