Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel & Resort

Sommer

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Telefon: 35 06 90 00
E-post: straand@choice.no 

Sommer i Telemark betyr dype sjøer og høye fjell, veteranskip og pedalbåter, bading og fotturer. 

M/S Fram og Nisser

Den restaurerte veteranbåten M/S Fram ble bygget som slepebåt i 1909, og seiler  idag på innsjøene Nisser og Vråvatn fra hotellets brygge i Vrådal. Hun går i trafikk fra juni til oktober, med rolige turer i vakker innlandsskjærgård. M/S Fram er et levende kulturminne som vitner om områdets tømmerhistorie, da hun ble brukt til å slepe tømmer på Telemarks største innsjø. Da tømmertransporten gikk over til å skje på land, var det ikke lenger bruk for M/S Fram, som forfalt i mange år før dagens eiere kjøpte og restaurerte båten i 1986. Ikke gå glipp av Frams deilige vafler i kafeteriaen ombård. På Nisser kan du også ta deg en tur på egenhånd med kano, robåt eller pedalbåt, som du kan leie hos hotellet. 

Vrådal Golfbane

Vrådal Golfbane åpnet portene i 2013, og ligger vakkert til på Fossøy, omkranset av skog og fjell. Banen består av ni hull, og er åpen for drop-in hver dag. Vi tilbyr forskjellige golfpakker i samarbeid med golfbanen, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Rundturer i Telemark med Vrådal som utgangspunkt

Vrådal er en fantastisk destinasjon i seg selv, og med sin sentrale beliggenhet midt i Telemark er det et flott utgangspunkt for å oppleve resten av Telemark, som er full av kulturhistorie. Vi har en rekke forslag til dagsturer, både Vest-Telemark rundt, panoramatur til Rjukan, på Telemarkskanalen med båt, oppdagelsestur til Fyresdal eller kystopplevelser i Kragerø.

Sykkeltur

Det er fint å sykle i Vrådal. Langs strendene til Nisser og Vråvatn er det flatt, og beveger du deg litt lenger vekk får du bakker å bryne deg på. Vi har tre turer vi anbefaler på forskjellige lengde - 10 km, 45 km og en lengre tur på 80 km som også inkluderer et tur med båt. Vi har sykkelutleie på hotellet for dere som ikke har med egne sykler, og er gjerne behjelpelige med å peke ut rutene for dere. 

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK