Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Straand Hotel & Resort

Sommer

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Telefon: 35 06 90 00
E-post: straand@choice.no 

Sommer i Telemark betyr dype sjøer og høye fjell, veteranskip og pedalbåter, bading og fotturer. 

M/S Fram og Nisser

Den restaurerte veteranbåten M/S Fram ble bygget som slepebåt i 1909, og seiler  idag på innsjøene Nisser og Vråvatn fra hotellets brygge i Vrådal. Hun går i trafikk fra juni til oktober, med rolige turer i vakker innlandsskjærgård. M/S Fram er et levende kulturminne som vitner om områdets tømmerhistorie, da hun ble brukt til å slepe tømmer på Telemarks største innsjø. Da tømmertransporten gikk over til å skje på land, var det ikke lenger bruk for M/S Fram, som forfalt i mange år før dagens eiere kjøpte og restaurerte båten i 1986. Ikke gå glipp av Frams deilige vafler i kafeteriaen ombård. På Nisser kan du også ta deg en tur på egenhånd med kano, robåt eller pedalbåt, som du kan leie hos hotellet. 

Vrådal Golfbane

Vrådal Golfbane åpnet portene i 2013, og ligger vakkert til på Fossøy, omkranset av skog og fjell. Banen består av ni hull, og er åpen for drop-in hver dag. Vi tilbyr forskjellige golfpakker i samarbeid med golfbanen, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Rundturer i Telemark med Vrådal som utgangspunkt

Vrådal er en fantastisk destinasjon i seg selv, og med sin sentrale beliggenhet midt i Telemark er det et flott utgangspunkt for å oppleve resten av Telemark, som er full av kulturhistorie. Vi har en rekke forslag til dagsturer, både Vest-Telemark rundt, panoramatur til Rjukan, på Telemarkskanalen med båt, oppdagelsestur til Fyresdal eller kystopplevelser i Kragerø.

Sykkeltur

Det er fint å sykle i Vrådal. Langs strendene til Nisser og Vråvatn er det flatt, og beveger du deg litt lenger vekk får du bakker å bryne deg på. Vi har tre turer vi anbefaler på forskjellige lengde - 10 km, 45 km og en lengre tur på 80 km som også inkluderer et tur med båt. Vi har sykkelutleie på hotellet for dere som ikke har med egne sykler, og er gjerne behjelpelige med å peke ut rutene for dere. 

1.913.149.030 21