Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel & Resort

Mat og drikke

Åpningstider

Frokost

Alle dager: 07.30 - 10.00

Lunsj 

Alle dager: 13.00 - 15.00

Smårettmeny

Alle dager: 12.00 - 18.30

Middag

Alle dager: 19.00 - 21.00

Bar

Ta kontakt med hotellet

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bordbestilling

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål, eller ønsker å bestille bord.
E-post straand@choice.no eller telefon 35 06 90 00.

Vi vet at maten ofte er høydepunktet under et hotellopphold. Det er alltid behagelig å gå til ferdig dekket bord for så å nyte et bedre måltid, uansett om du er her som kursgjest eller i privat regi.

I alle sesonger

Vårt kjøkken er kjent for god mat, og våre kokker setter sin ære i at du skal ha en velsmakende opplevelse i vår restaurant - hele året. Om sommeren grilles det både fisk og kjøtt ute på vår terrasse.

Julebord

Julebordet vårt er kjent langt utover Telemarks dype skoger, enkelte har sågar uttalt at "de som ikke har opplevd julebordet på Straand, har ikke vært på julebord!" 

Gourmetlørdag

På Gourmetlørdag kan du oppleve det beste fra vårt kjøkken på utvalgte lørdagskvelder. Vi legger vekt på å bruke lokale råvarer og middagen serveres i stilfulle lokaler. Vi tilbyr 3 – og 5- retters meny som varieres etter sesong og råvaretilgang. Gourmetlørdag er vanligvis tilgjengelig lørdager på vinteren og våren, samt utvalgte lørdager i løpet av høsten. Ta kontakt med oss for detaljer.

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK