Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 57 anmeldelser.

4

66% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Renslighet
4
Sovekvalitet
4
Service
3,5
Verdi
3,5
Rom
4
Sted

4

God opplevelse

29. oktober 2014, Larvik, Norge, janh931

Bodde på hotellet en weekend, og må si at dette var en fantastisk opplevelse. Var der i forbindelse med en konferanse. Det er nok noe slitent med det var særdeles pent og rent og hyggelig personale. M...

Bodde på hotellet en weekend, og må si at dette var en fantastisk opplevelse. Var der i forbindelse med en konferanse. Det er nok noe slitent med det var særdeles pent og rent og hyggelig personale. Maten var førsteklasses, hadde ikke noe å utsette på denne. Det negative må være at det var veldig lytt ut mot gangen fra rommet. Men det var ikke til spesielt stor sjenanse.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Julen 2012

20. oktober 2014, Fjord Norge, Norge, Vikingwoman_74

Vi bodde på Straand Hotell i 3 døgn. Fantastisk opplevelse for store og små. Hotellet bærer preg av slitasje. Rommene var veldig slitt. Resten av hotellet er nostalgi og historie. Bra opplegg for barn...

Vi bodde på Straand Hotell i 3 døgn. Fantastisk opplevelse for store og små. Hotellet bærer preg av slitasje. Rommene var veldig slitt. Resten av hotellet er nostalgi og historie. Bra opplegg for barn. Nok tid til å finne på ting selv. Kan gå på ski rett utenfor døren eller kjøre til slalom bakken ikke langt unna. Gå avstand til matbutikk. Det lå også en liten koselig gavebutikk rett ved hotellet. Totalt var det deilig mat, og bra underholdning. Anbefales!
Les hele anmeldelsen Lukk

3

Høsttur

19. oktober 2014, Meloneras, Spania, solturist

En flott beliggenhet og utgangspunkt for turer i området.Nydelig hage og utsikt til vann og fjell. Men - Hotellet er temmelig slitt og trenger oppgradering. En omfattende renovering hadde hevet hotel...

En flott beliggenhet og utgangspunkt for turer i området.Nydelig hage og utsikt til vann og fjell. Men - Hotellet er temmelig slitt og trenger oppgradering. En omfattende renovering hadde hevet hotellet betraktelig. Spesielt baderommene er temmelig slitt og lite tiltalende!! Positivt at det er mange sittegrupper og salonger i fellesområdene for på rommet er det ikke hyggelig å oppholde seg. Velværeavdeling med basseng og badstu, litt apparater for trening og ved fint vær er det muligheter for å slappe av på en solseng utenfor. Frokosten er middels, lite påfyll og "slunkne" fat. Buffet for middag om kvelden - 2 retter, fisk og kjøtt m/tilbehør er ok. Hyggelig betjening i resepsjonen.

Svar fra eier

27. oktober 2014

Takk for tilbakemeldingen din, vi har et konstant fokus på vedlikehold og oppgraderinger på hotellet vårt. Alle baderommene har de siste årene blitt pusset opp og flislagt, nå har vi satt i gang et oppussingsprogram for å ta tekstiler og møbler på en del av rommene. Hotellet har flere romtyper og fløyer som har forskjellig innredning og oppgraderingen av disse skjer fortløpende.

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Overnatting september 2014

6. oktober 2014, Drammen, Norge, Marianne M

Overnattet et døgn. Kom beklageligvis litt sent så vi fikk ikke prøvd bassenget som vi hadde hørt mye positivt om. Vi hadde bestilt 5 rettens gourme middag, og den var bare helt fantastisk. Alle rette...

Overnattet et døgn. Kom beklageligvis litt sent så vi fikk ikke prøvd bassenget som vi hadde hørt mye positivt om. Vi hadde bestilt 5 rettens gourme middag, og den var bare helt fantastisk. Alle retter var nydelig, og det var masse mat. Hyggelig betjening, og de gjorde alt for at vi skulle ha en hyggelig middag. Kan Anbefale dette på det sterkeste. Værelset var bra litt gamledagse farger, men god seng, rent og pent. Alt vi trengte og fri wifi.

Svar fra eier

27. oktober 2014

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss at vår gourmetmeny stod til forventing og at dere hadde et fint opphold. Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Nydelig mat

28. september 2014, Drammen, Norge, Henning77

Ligger flott til i Vrådal, et godt utgangspunkt for foretningsreisende i Vest Telemark. Rommene er greie, en del er pusset opp med nyere bad de siste årene. Ellers er rommene noe slitt, men rent og r...

Ligger flott til i Vrådal, et godt utgangspunkt for foretningsreisende i Vest Telemark. Rommene er greie, en del er pusset opp med nyere bad de siste årene. Ellers er rommene noe slitt, men rent og ryddig er det alltid. Svømmebasseng, lekeområde for barn, lekerom og flotte turmuligheter. Maten er meget bra. Det serveres enten tre rettens eller koltbord på kvelden, frokosten er også meget bra. Kan variere noe etter hvor mye belegg det er på hotellet. Hotellet fremstår som klassisk og er generelt meget koselig.
Les hele anmeldelsen Lukk

2.170.161.986 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK