Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel & Resort

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Med bil

Klikk her for kart og veibeskrivelse

Med buss

Telemarkekspressen
Haukeliekspressen

Med tog

Nærmeste togstasjon er Bø i Telemark (østfra) og Drangedal (vestfra)

Taxi

Vi rekommenderar Vrådal Taxi, 
telefon +47 977 00 152.

Om Quality Straand Hotel & Resort

Antall rom

125 stk

Antall konferanselokaler

5 stk - maks 600 personer
14 grupperom - fra 10 til 20 personer

Om Quality Resort

Quality Resort

Velkommen til Vrådal, hotellet i hjertet av Telemark som byr på opplevelser for både store og små.

Sentral beliggenhet

Quality Straand Hotel & Resort ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året. Med sin beliggenhet i Vest-Telemark ligger Vrådal sentralt til enten du kommer fra Kristiansand, Stavanger, Oslo eller Vestfold og Grenland.

Opplevelser hos oss

Hotellet har 125 rom og en rekke fasiliteter -  to restauranter, to barer, Albies Velværesenter, konferanseavdeling med plass til inntil 400 personer, svømmebasseng, terrasse og peisestue. Utenfor døren finnes en rekke aktivitetstilbud som veteranbåten M/S Fram og Straand Sommerland beliggende rett ved vannkanten. En kjøretur unna finner du også Vrådal Panorama Skisenter.

Kurs og konferanse

Vi tilbyr kurs- og konferanselokaler og planlegger gjerne sammen med deg. Med vår sentrale beliggenhet midt i Telemark er vi en naturlig møteplass for dere som skal møtes mellom øst og vest, eller for dere som ønsker å ta med kollegaene på en inspirerende tur i Telemarks natur og samtidig ha en faglig konferanse.

Straand Skysstasjon anno 1864

Hotellets historie går helt tilbake til 1864, da Kari og Olav Straand startet skysstasjon her. I dag, nesten 150 år senere, er det fortsatt familien Straand som eier og driver hotellet. Sammen med hotellets lange historie preger dette dagens drift. Sentralt i hotellet er de gamle stuene med varme, laftete tømmervegger, antikviteter og tradisjonsmøbler. I disse rommene er det en rolig og komfortabel atmosfære som innbyr til avslapning og rolige stunder enten du er alene eller sammen med andre. Hos oss finner du noe for enhver smak.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK