Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel & Resort

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.00 

Lunsj 

Alle dager: 13.00 - 15.00
(ved forhåndsbestilling) 

Smårettmeny

Alle dager: 12.00 - 18.30

Middag

Alle dager: 19.00 - 21.00

Bar

Ta kontakt med hotellet

Basseng, trimrom, solarium

Hver dag: 07.00 - 19.00

Badstuene

Hver formiddag: 07.00 - 10.00 
Hver ettermiddag: 16.00 - 19.00 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål, eller ønsker å bestille bord i restauranten.
E-post straand@choice.no, eller telefon 35 06 90 00.

Velkommen til Straand! Her kan du spise, bade, danse eller få faglig påfyll på kurs og konferanse.

Restaurant og bar

Vi har en stor og lys hovedrestaurant hvor frokost, lunsj og middag serveres. På godværsdager åpner vi grillen og baren på verandaen. Hotellet er medlem av Gourmetruten, og tilbyr en middag utenom det vanlige basert på lokale råvarer. Vi har en pianobar i tilknytning til resepsjonen, og en stor dansebar i underetasjen.

Trening og velvære

Hotellet har både treningsrom, svømmebasseng og sauna. Her finnes også Albies Velvære, hvor du kan nyte en bedre massasje eller behandling.

Konferanse

Våre konferansefasiliteter er fleksible både i størrelse og utforming, hvilket gjør de ideelle for både møter, kurs, konferanser, event og messer. Les mer om våre konferansefasiliteter, eller ta kontakt med oss direkte.

Straand Sommerland

Ved vannkanten like nedenfor hotellet finner du Straand Sommerland. her finner du et enormt klatretårn lekeapparater, uteservering i sommersesongen, trampoliner, beachvolleybaner og utleie av robåter, kanoer og pedalbåter. Her ligger også M/S Fram. Les mer om Straand Sommerland her.

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK