Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Spa og velvære

Åpningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 20.00
Fredag - lørdag: 08.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 15.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

For spørsmål angående spa og booking av behandling, ta kontakt på telefon +46 (0) 247 89386 eller e-post spa.dalecarlia@choice.se

Velkommen til velvære på Dalecarlia.

Kroppsbehandlinger

Vi har en rekke forskjellige kroppsbehandlinger som går på hele kroppen. Peeling, oppstrammende og utrensende, detoxkur, energikur eller antistress-kur; vi har dem alle, det er opp til deg å velge. Kjenn etter hva kroppen har behov for, om det er å roe ned eller å våkne opp.

Duo-behandlinger

Om du besøker Dalecarlia sammen med noen, anbefaler vi dere å ta en duo-behandling. Dette er en opplevelse i seg selv - der ere sammen i behandlingsområdet og terapeuten tar hånd om dere vekselvis. Nyt rolig tid sammen, og kom ut etterpå med ny giv.

Fot- og behandlinger

Føttene våre bærer oss livet gjennom, de fortjener å bli tatt vare på. Våre fotbehandlinger inneholder både peeling og massasje, eller en pedikyr for deg som foretrekker at også tærne ser pene ut til enhver tid. Vi har flere ansiktsbehandlinger, med både massasje og kurer som gir ansiktshuden din et løft.

Sesongens behandlinger

Vi tilpasser våre spabehandlinger etter sesonger, og deler inn i fire, i takt med årstidene. Les mer om sesongbehandlingene i vår spabrosjyre.

Alle er velkommen

Vi er både et spahotell og et familiehotell, og har valgt å dele inn dagen i to ulike tema. Det er familietid mellom 12.00 og 16.00, og deretter er det en aldresgrense på 13 år hvor spaet fylles med fred og ro. I skolens ferier er det andre familietider. 

1.913.149.030 27