Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Familie

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har noen spørsmål eller henvendelser.

E-post: qr.dalecarlia@choice.se
Telefon: +46 247 891 00

Sett av tid til hverandre på Dalecarlia.

Familie på spa

Hos oss er hele familien velkommen på spa. I alle skolens ferier har vi forlengede tider for barn i basseng og spaområdet. Ellers i året er familietiden mellom 12.00 - 16.00, og deretter er det aldresgrense 13 år i spaområdet. 

Spaopplevelse

Vårt spakonsept for grupper passer godt for både familie, venner, utdrikkingslag eller søsken. dere får en herlig tid med bad og badstueaktivitet, veiledet av vår spavertinne og med et spa-kit med deilige produkter for hud og kropp. 

Aktiviteter for familien

For den turglade familien er Siljanområdet et perfekt reisemål. Her kan dere gå på korte eller lengre turer, bade, leke, spille og klatre i trærne, gå tur til toppene i området eller slappe av på hotellområdet. Våre resepsjonister tipser dere gjerne om aktiviteter i nærområdet.

2.200.163.775 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK