Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Spa

Åpningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 20.00
Fredag - lørdag: 08.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 15.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

For spørsmål angående spa og booking av behandling, ta kontakt på telefon +46 (0) 247 89386 eller e-post spa.dalecarlia@choice.se

Velkommen til Dalecarlia Spa & Trening.

Vår spa-avdeling

Da vi åpnet dørene i 1995 var vi et av Sveriges første spa-anlegg, og med et nyoppusset anlegg i 2013 fortsetter vi den gode tradisjonen. Anlegget inneholder blant annet behandlinger av profesjonelle terapeuter, gym, basseng, sauna og utendørs svømmebasseng. Spaet er vakkert designet med store vinduer, som bringer den flotte utsikten over innsjøen Siljan inn i avdelingen. En bar med snacks og drikke er tilgjengelig, samt en spashop med eksklusive spaprodukter.

Trening

I vårt treningsrom arrangerer vi gruppetimer, rettet mot forskjellige gjester med forskjellige behov. Vi har timer i Power Plate, en effektiv vibrasjonstrening hvor man trener hele kroppen på 15-20 minutter, med positive effekter på både muskler og blodsirkulasjon. Vi har sirkeltrening på maskiner i treningssalen. I bassenget har vi vanngymnastikk.

Behandlinger

Vi har modernisert vår behandlingsmeny med fokus på mindfullness i tillegg til kroppslig velvære. Du kan lese mer om våre forskjellige behandlingsmetoder i vår spameny.

Meny

1.920.149.256 23