Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Spa & Resort Dalecarlia er et klassisk spa- og konferansehotell i Tällberg. Hotellets naturskjønne beliggenhet og fantastiske utsikt over Siljan gjør hotellet til det naturlige valget i Dalarna. Vårt spa ble renovert sommer 2013.

Quality Spa & Resort Dalecarlia 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Dalecarlia

På Quality Spa & Resort Dalecarlia er det kjøkkenet som er hotellets hjerte.

Restaurant

Vi ønsker hele tiden å utvikle oss og vår meny, med nye og spennende smaker. Tradisjonelle og kontinentale smaker går hånd i hånd hos oss, og vi benytter oss i stor grad av lokale produkter. Menyen tilpasses etter sesongens råvarer, for at det alltid skal smake best mulig for våre gjester.

Bar Leffler

Vi serverer både mat og drikke i vår bar. Barmenyen er gode og enkle småretter for deg som bare er litt sulten, eller som vil ha noe godt på tallerkenen til det gode i glasset. På drikkemenyen finer du både friske drinker, gode viner og smakfullt øl. Vår vinliste endrer seg stadig vekk for å holde høy kvalitet, og inneholde både nyheter såvel som eldre favoritter. I vårt ølsortiment finner du et godt utvalg, der det vil være mulig å prøve ut noe nytt. Når det kommer til vårt whiskysortiment spenner tilbudet seg helt fra Japan til Canada. Vi gir deg gjerne en anbefaling.

Åpningstider 

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

À la carte

Mandag - lørdag: 18.00 - 21.30
Søndag: 18.00 - 20.00

Dagens husmannskost

Mandag - torsdag: 14.00 - 22.00

Bar Leffler

Mandag - torsdag: 14.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 14.00 - 01.00
Søndag: 14.00 - 22.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Vi anbefaler å forhåndsbestille bord i vår restaurant. Vennligst kontakt oss på telefon +46 247-891 00 eller via qr.dalecarlia@choice.se.

2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK