Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Konferanse

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten på våre konferanselokaler.

Hjortnäs

200 personer

Allégården

70 personer

Sjugare

70 personer

Sunnanäng

45 personer

Riddarsalen

45 personer

Bergsäng

20 personer

Laknäs

20 personer

Lefflers salong

20 personer

Boda

12 personer

Kontakt

For henvendelser angående konferanse, ta kontakt med Anneli Oscarsson.
telefon: +46 (0) 247 891 43 
e-post: konferens.dalecarlia@choice.se 

Velkommen til konferanse i inspirerende omgivelser på Quality Spa & Resort Dalecarlia.

Tilpasset konferanse

Din bedrift eller avdeling er unik, og det er derfor vi tilpaser våre pakker og aktiviteter etter deres ønsker og behov. Vi har møterom som paser for alle, uansett om dere er en liten arbeidsgruppe eller et helt selskap som skal ha konferanse. For deg som ønsker å tenke litt utenfor rammene for en klassisk konferanse er Dalecarlia det riktige stedet å være. Vi arrangerer gjerne konferanse utendørs, eller inne i vårt spa. Vi har god erfaring fra konferanser av alle størrelser, fra fem til 700.

Teknisk utstyr

Alle våre konferanserom kan møbleres og tilpasses etter deres behov. Alle er selvfølgelig utstyrt med trådløst internett, og med det du måtte trenge av fasiliteter for å gjennomføre din konferanse på best mulig måte.

Aktivitetskonferanse

Når dere har konferanse på Dalecarlia, er aktiviteter en naturlig del av timeplanen. Det kan være aktiviteter som kun er til for å nyte omgivelsene og atmosfæren, eller aktiviteter som utfordrer og utvikler deltagerne. Les gjerne mer om våre aktiviteter her.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK