Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Strömstad

Spa og velvære

Åpningstider

Spa - Bad & Relax

Alle dager: 07.00 - 21.00

Barnetider basseng

Alle dager: 09.00 - 11.00

Barnetider basseng i ferier

Alle dager 09.00 - 18.00

Spa - behandlinger

Mandag - onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 17.00

Treningssenter

Alle dager: 07.00 - 21.00 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Pris for dagspa (for eksterne gjester)

Dagspa med trening: 195 SEK
Dagspa med trening & lunsj: 395 SEK
Dagspa med trening & middag: 450 SEK

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss om du har noen spørsmål. 
E-post: spa.stromstad@choice.se
Telefon: +46 (0) 526 303 42 

Vårt 2000 kvadratmeter-store Decléor Aroma Spa brer seg over to etasjer, og inneholder en rekke avslappende og oppfriskende basseng og aktiviteter, i tillegg til behandlinger.

Hva som finnes hvor

I vår første etasje kan du trene - her finner du både gym og fitnessal. Garderobe med badstue og solarium, bassengområde med saltvannsbasseng og jacuzzi. I andre etasje er det et stort badstueområde med finsk sauna, dampbadstue, tecaldarium, kneippbad, snøtunnel, fotbad, og mezzanin med avslappingsområde og utsikt over bassengområdet. Her er også vårt utendørs jacuzzi, hvor du kan nyte utsikten over havnen. I andre etasje er også vår behandlingsavdeling med garderobe for de som får behandlinger. 

Resepsjoner og Spa-shop

Ved siden av hotellresepsjonen i første etasje finner du vår Spa-shop, hvor det er adkomst til både trening og bad, med et utvalg av skjønnhetsprodukter for ansikt, kropp og hår. Ved sparesepsjonen i andre etasje ønskes spagjestene velkommen. Her finnes vår store spabutikk på 100 kvadratmeter som tilbyr kvalitetsprodukter for hud og hår, makeup og badetøy.

Dagspa

Alle våre hotellgjester har fri entre til spa og trening, men om du er hjertelig velkommen hit selvom du ikke bor på hotellet. Kom og nyt en deilig dag hos oss på Decléor Aroma Spa. Tilbring dagen i vår spa- og relaxavdeling og bli avslappet som aldri før. Du har også fri tilgang til treningsrom og gruppetimer. Legg til en lunsj eller middag, og du har en heldagsopplevelse foran deg. Se priser til venstre. Om du booker en spabehandling hos oss, er inngang til badet alltid inkludert.

Spa-suite

Er dere to personer som vil dele en fantastisk spa-opplevelse? Hos oss kan dere booke en SPA-suite. Her er dere helt for dere selv, og har mulighet til eget bad og badstue for to. Dessuten kan dere gjøre behandlinger på hverandre med produkter som finnes i rommet. Vi setter også frem frukt og juice til dere. Ta kontakt med oss for bestilling.

Sauna

Vi har syv forskjellige sauna, med luftfuktighet som varierer fra 10% til 100%, og temperaturer som går fra 43 grader til 90 grader. Vi har totalt tre finske sauna, badstuer med lav luftfuktighet og høy temperatur. Èn for kun damer, èn for menn og en felles. Dampbadstuer finnes det to av, en vanlig og et tecaldarium, som holder samme temperatur som den vanlige dampbadstuen, men med mindre damp og lavere fuktighet. Vår softsauna er som en finsk sauna, men med lavere temperatur for de som synes at 90 grader er litt i det varmeste laget.

Basseng og bad

Vi har syv ulike bad fordelt over våre to etasjer. Vi har et stort saltvannsbasseng, med ulike massasjefunksjoner, "kobra", og liggebenker. Saltvannsbassenget holder 28 grader - her kan du ligge og flyte! Videre har vi to Kneippbad, et bad med runde stener i bunnen hvor man skal gå med høye knær fra kaldt til varmt vann. Vi har tre Jacuzzi - et i første etasje, et i VIP-spa, og et utendørs. i VIP-spa finner du også et hottub med liggebenker. I tillegg finnes det fire fotbad, eventdusjer, varmebenker og snøtunnel i andre etasje.

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK