Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad,  Sverige

Quality Spa & Resort Strömstad ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Quality Spa & Resort Strömstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Strömstad

Ta med deg kone eller mann, søster eller bror, besteforeldre eller kusiner på en opplevelsesrik tur til Strømstad.

Storfamilien

De aller fleste kan nok innrømme at vi burde tilbringe litt mer kvalitetstid sammen med familien vår. Hos oss er dere alle varmt velkommen,  få som mange, i kortere eller lengre tid. Her tror og håper vi at alle vil finne sine favoritter inne på spa, ute på terassen, i bassengene, i baren og på rommene. Strømstad byr på mange opplevelser som er familievennlige. Hva med å reise en tur ut på Kosterøyene, eller tilbringe dagen på fottur i naturområdene rett i nærheten av hotellet? For de shoppingglade er det mye å velge i i Strømstad sentrum.

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post :booking.stromstad@choice.se
Telefon:  +46 526 303 00 

2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK