Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Vi har for øyeblikket visse tekniske problemer, og jobber på spreng for å løse dem. Om det oppstår problemer, vennligst forsøk igjen eller kontakt kundeservice på +47 22 33 42 00 eller via booking@choice.no.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad,  Sverige

Quality Spa & Resort Strömstad ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Quality Spa & Resort Strömstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Strömstad

Hotellet og dets omgivelser er fylt med aktiviteter for enhver smak.

Golf

Mellom hotellet og kaikanten er det ti meter. Til golfbanens første tee er det et lite stykke lenger - ca 45 meter. Golfbanen ligger som et svevende grønt teppe ved siden av hotellet, og er et sted som er som skapt for å slappe av og ha det fint på. På grunn av golfstrømmen er det en uvanlig lang sesong her, og med det fantatiske naturlandskapet har du alle muligheter for å kombinere golf med opplevelser. 

Shopping

Strömstad er av de største handelsbyene for både norske og svenske innbyggere. Her finnes det en rekke butikker og restauranter, og en handletur i Strømstads trivelige gater er absolutt å anbefale. Du vil finne små, særegne butikker side om side med kunstgallerier og større butikker, og det er flust av kafeer å velge mellom når du trenger å hvile benene. 

Sentrale Strømstad

På Strömstads museum finner du samler og utstillinger om lokal historie. Bukten, byens eldste del, gir et godt inntrykk av hvordan byen så ut på 1800-tallet, med sine trehus og brosteingater. Beveger du deg opp til Korpeberget har du utsikt over sjøen og Strømstads skjærgård. For samtidskunst anbefaler vi Lokstallet.

Kosterøyne i Strømstads skjærgård

Koster har alt du måtte ønske deg for en herlig skjærgårdsopplevelse. Det går ferje til Koster fra Strømstad flere ganger daglig hele året. Ute på Koster vil du kunne oppleve fiskervær, beitende dyr og store bølger i et fantastisk naturområde.

naturum® Kosterhavet

Her kan du oppleve en utstilling med fotografier, interaktive aktiviteter og mikroskop der du kan titte på dine egne strandfunn. Det finnes også et akvarium der kan du møte noen av Kosterhavets innbyggere. her finnes også audioguider som veileder deg gjennom utstilling. Naturum Kosterhavet er porten til Sveriges første maritime nasjonalpark, innviet i 2009.

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post :booking.stromstad@choice.se
Telefon:  +46 526 303 00

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK