Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad,  Sverige

Quality Spa & Resort Strömstad ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Quality Spa & Resort Strömstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Strömstad

63% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 395 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
3,5
Service
3

Stort potensiale; men har en lang vei å gå

29. august 2015, Oslo, Norway, FruK_1983

Mannen min og jeg var på Quality Spa & Resort Strømstad 26. - 27. august. På dette tidspunktet viste deg seg at det var en stor, skandinavisk konferanse på hotellet. Det skulle vi gjerne visst i forka…

Mannen min og jeg var på Quality Spa & Resort Strømstad 26. - 27. august. På dette tidspunktet viste deg seg at det var en stor, skandinavisk konferanse på hotellet. Det skulle vi gjerne visst i forkant, for da hadde vi nok funnet et annet tidspunkt. Det vi virkelig reagerte på, var at det ikke gikk an å bestille enkel lunsj i restauranten. Vi fikk beskjed om at det pga. konferansen kun ble servert buffét, og den kostet 250 kr pr. person. Vi syns det er utrolig dårlig at hotellets konferanser skal gå ut over tilbudet til øvrige gjester, og vi sa også tydelig i fra om dette. Vi ble kompensert med kyllingwraps og frukt av F&B-manageren (det viste seg at de solgte dette i resepsjonen, men det var det ingen i restauranten som kunne fortelle oss…), som for øvrig var den eneste fra personalet vi møtte i løpet av oppholdet vårt som virkelig var serviceinnstilt. Under middagen var servitørene tydelig mest opptatt av å pushe alkohol til businessgjestene, og vi ble sittende uten drikke til hovedretten. Det går bare ikke an. Servitørene var utrolig uoppmerksomme, og spurte ikke én gang om maten smakte, og byttet heller ikke ut slukkede stearinlys eller fylte opp vannglassene. Maten i seg selv var bare middelmådig, og det er tydelig at de ikke har særlig store ambisjoner på dette området. Jeg ba om en god eplemost som et alkoholfritt alternativ, og fikk en kunstig, dispenser-aktig, søt guffe, servert i colaglass med sugerør. Det holder ikke. Spa'et hadde vi nesten for oss selv, og det er vel den eneste fordelen med å komme mitt i uka, sammen med alle business-folka. Spa'et er fint, men det var litt rotete i garderobene, og det kunne gjerne vært mulighet for å forsyne seg med litt frukt, te o.l., samt å bestille mindre matretter. Det er ikke noe personale i spa'et i det hele tatt. Dessuten må man ut av spa'et og opp en etasje for å komme til behandlingsavdelingen. Dette burde ligget i tilknytning til hverandre, slik det er vanlig på de fleste andre spa-hoteller. Rommene er helt greie, men mangler aircondition, og det MÅ man ha i sommerhalvåret. Sengene er to enkeltsenger skjøvet sammen, og vi mener det bør være en selvfølge med en god dobbelseng i et dobbeltrom på et hvert hotell. Dette oppholdet skulle være en romantisk tur med god mat og avslapping i spa, og selv om vi hadde det hyggelig, bør servicen og matopplevelsen bedres betraktelig for at vi skal ønske å ta en slik tur til Strømstad Spa igjen.
Les hele anmeldelsen
4

Herlig hotell

26. august 2015, Oslo, Norge, TronHK

Hyggelig hotell med flott beliggenhet ved sjøen. Gode mat og drikke faciliteter. Fin spa og velvære avdeling med bra basseng område og badstuer. Herlig utsikt. Bra frokost. Solid og bra, rent og pent.…

Hyggelig hotell med flott beliggenhet ved sjøen. Gode mat og drikke faciliteter. Fin spa og velvære avdeling med bra basseng område og badstuer. Herlig utsikt. Bra frokost. Solid og bra, rent og pent. God tilkomst både med bil og båt. Anbefales.
Les hele anmeldelsen
5

Nok et fint opphold

24. august 2015, Oslo, Norge, 242leift

Vi bestemte oss fredag kveld for å ta en tur til Strømstad og Quality Resort. Vi har vært her mange ganger tidligere men denne gangen ble vi virkelig overrasket. Nyoppussede rom - delikate farger og n…

Vi bestemte oss fredag kveld for å ta en tur til Strømstad og Quality Resort. Vi har vært her mange ganger tidligere men denne gangen ble vi virkelig overrasket. Nyoppussede rom - delikate farger og ny møbler. Maten har tidligere vært så som så - men nå va den virkelig god! Vi hadde a la cart og det smakte meget godt! All ære til kokken og kjøkken betjeningen! Servicen i restauranten var veldig bra - ble fulgt opp og det satte prikke over i'en. I tillegg var været fantastisk så vi skulle gjerne vært der lengre enn en natt. Vi kommer snart tilbake!
Les hele anmeldelsen
4

Kjærstetur

22. august 2015, Arendal, Norge, 320sindrea

Vi reiste et kjærstepar for en overnatting. Deilig atmosfære og perfekt plass for litt romantikk. Vi likte veldig godt resturanten og badeområdet. Rommet var også veldig bra utenom at det var to enkel…

Vi reiste et kjærstepar for en overnatting. Deilig atmosfære og perfekt plass for litt romantikk. Vi likte veldig godt resturanten og badeområdet. Rommet var også veldig bra utenom at det var to enkeltsenger som var satt sammen og at det var varmt på rommet. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
3

Flott hotell med flott beliggenhet, dårlig renhold

19. august 2015, Oslo, Norge, Stigaa

Dette er et flott hotell, med en fantastisk beliggenhet rett utenfor Strømstad. Personalet i resepsjonen og i Spaet var imøtekommende og serviceinstilte. Det var god mat i resturanten, og godt utvalt…

Dette er et flott hotell, med en fantastisk beliggenhet rett utenfor Strømstad. Personalet i resepsjonen og i Spaet var imøtekommende og serviceinstilte. Det var god mat i resturanten, og godt utvalt til frokost. Spesielt hvis man ønsket ett litt sunnere alternativ. Minus for den såkalte eggerørern, som var en bleik guffe som så ut som om det kom fra en ferdigblanding. Eggene var kokt for lite og var helt rå, prøvde 5/6 stykker og de var like dårlig alle sammen. Ellers var det overraskende lite rent i resturanten, og det lå smuler og smuss på gulvet på alle måltidene vi var på. Rommene var ok, men vi fikk rom i annekset, som ligger ved siden av hotellet, og det var mer som en leilighet en et hotelrom. Basseng og spa er flott med et meget godt tilbud.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK