Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad,  Sverige

Quality Spa & Resort Strömstad ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Quality Spa & Resort Strömstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Strömstad

63% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 332 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Flott beliggenhet

29. juni 2015, Norge, mkl505

Hotellet har en nydelig beliggenhet, bra spa og god mat. Fint både for par og familier! Man har kort vei til sentrum, 10 min. Enkelt å få parkert her. Fine turmuligheter rett på utsiden. Utsikten til…

Hotellet har en nydelig beliggenhet, bra spa og god mat. Fint både for par og familier! Man har kort vei til sentrum, 10 min. Enkelt å få parkert her. Fine turmuligheter rett på utsiden. Utsikten til havna er flott. Vi hadde imidlertid et rom uten utsikt, men det gjorde ingenting, da vi var lite der. Dette kan anbefales! Det eneste som er noe negativt er at det er forholdsvis dyrt der; både rom, mat og behandlinger.
Les hele anmeldelsen
3

Dårlige rom

26. juni 2015, , Kvitsokk

Var en helg i juni 2015 på hotellet. Greit hotell, men skuffende dårlige rom. Betalte over 2.000 kroner pr natt for et standard rom. Rommet var lite, hadde ingen air-condition. Med sol ute, ble rommet…

Var en helg i juni 2015 på hotellet. Greit hotell, men skuffende dårlige rom. Betalte over 2.000 kroner pr natt for et standard rom. Rommet var lite, hadde ingen air-condition. Med sol ute, ble rommet svært varmt. Ingen safe eller minibar. Oppskrytt!
Les hele anmeldelsen
4

Flott uteområde.

26. juni 2015, Tønsberg kommune, Norge, Harald J

Flott hotell med fantastisk uteområde med vannspeil og avslapningssoner. Hadde standard dobbeltrom, helt greit rom, men ingen kaffe eller te-muligheter på rommet. Kaffe måtte kjøpes i baren for 26kr…

Flott hotell med fantastisk uteområde med vannspeil og avslapningssoner. Hadde standard dobbeltrom, helt greit rom, men ingen kaffe eller te-muligheter på rommet. Kaffe måtte kjøpes i baren for 26kr koppen. Dårlig at det ikke er gratis til gjestene. God frokost, uten stekt egg, men med kokt, eggerøre, pølser, masse bacon. Spaet er bra, men noen av fasilitetene var defekte.
Les hele anmeldelsen
4

.

22. juni 2015, Sarpsborg, Norge, 479hegeb

Fint hotell med mange muligheter til å slappe av. God mat, god service og bra rom. Det kunne godt vært ett lekehjørne/rom for barn og vi fikk litt problemer med nøkkelkort men ellers var…

Fint hotell med mange muligheter til å slappe av. God mat, god service og bra rom. Det kunne godt vært ett lekehjørne/rom for barn og vi fikk litt problemer med nøkkelkort men ellers var alt superfint.
Les hele anmeldelsen
3

Et helt OK hotell - men dropp "eggepulveret" til frokost

14. juni 2015, Oslo, oyskol

Et 3* hotell. Fellesområdene er OK, og jeg likte godt uteområdet og nærheten til golfbanen. Romstandarden varierte mye i vår gruppe, men felles for de fleste rommene var at de var uten kjøleskap og lu…

Et 3* hotell. Fellesområdene er OK, og jeg likte godt uteområdet og nærheten til golfbanen. Romstandarden varierte mye i vår gruppe, men felles for de fleste rommene var at de var uten kjøleskap og luftkjøling, det siste medfører nattlig underholdning fra åpent vindu. Smale senger (70 cm?). Eggerøren som serveres til frokost er laget av "jukseegg", eggepulver. Den grusomme smaken ble flittig kommentert av både vår gruppe og andre i matsalen, var knapt noen som forskynte seg to ganger... Servicen var jevnt over bra og det var hyggelig betjening. Norske priser på mat og drikke.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK