Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 248 anmeldelser.

3,5

64% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Renslighet
4
Sovekvalitet
4
Service
3,5
Verdi
3,5
Rom
4
Sted

4

Stort og trendy spa hotel

19. februar 2015, Drøbak, Norge, Eanita64_12

Ankom hotellet ved lunsjtider og spiste lunsj i restauranten. Den var velsmakende og hyggelig service. Vi brukte ettermiddagen i spa området og det var rent og varierende tilbud på badstuer og bobleb...

Ankom hotellet ved lunsjtider og spiste lunsj i restauranten. Den var velsmakende og hyggelig service. Vi brukte ettermiddagen i spa området og det var rent og varierende tilbud på badstuer og boblebad. Noe kaldt vann i svømmebassenget. Mye barn siden det var vinterferie. Rommet var et standard dobbeltrom og var helt greit. Gode senger og stille etter barn som bodde over oss hadde lagt seg ved midnatt. Hørte godt springingen godt over gulvet. Spiste buffet middag om kvelden og den var god. Vi likte oss godt her og kommer helt sikkert igjen, selv om vi holder en ekstra knapp på søster hotellet i Son.
Les hele anmeldelsen Lukk

3

Fint hotell, men elendig mat

16. februar 2015, Drøbak, Norge, Bent H

Vi er en familie på 5 som har vært her et par dager i vinterferien. Hotellet som sådan er fint med en bra spa-avdeling med svømmebasseng og diverse boblebad og saunaer. Rommene er også store og fine o...

Vi er en familie på 5 som har vært her et par dager i vinterferien. Hotellet som sådan er fint med en bra spa-avdeling med svømmebasseng og diverse boblebad og saunaer. Rommene er også store og fine og med et lite kjøkken. Sistnevnte burde vi kanskje tatt i bruk, for middagsbuffetene her har vært "elände och åter elände". I kveld var det en liten disk med kaldmat (ingenting fancy eller spesielt fristende), mens varmmaten besto av: Kjøttboller, kyllingpølser, potetmos, pommes frites, en hvit fiskerett (vel det eneste på menyen som trengte en utdannet kokk), kyllingfileter og pannekaker. Det var ingen varme grønnsaker eller salat. Det var utvilsomt den tristeste buffettallerkenen jeg noen gang har hatt. Desserten var ikke noe bedre. Den besto av krem, syltetøy (til pannekakene?), marengsbiter og pecanis. Det er mulig de har nedgradert menyen for de få av oss som har tatt turen hit i vinterferien hvor de har tilgang for barn, men dette var sørgelige greier.:-( Jeg har gitt 1 stjerne for service, men det er ene og alene pga maten. Utover det er servicen bra.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Fantastisk weekend

2. februar 2015, , Anna K

Om du drar på spaweekend for å slappe av, har du kommet til rett sted. Vi er hvertfall veldig imponert. Med store rom, og fint spa. Gode priser på spa-pakker, og en helt nydelig buffett som er verdt å...

Om du drar på spaweekend for å slappe av, har du kommet til rett sted. Vi er hvertfall veldig imponert. Med store rom, og fint spa. Gode priser på spa-pakker, og en helt nydelig buffett som er verdt å anbefale.

Svar fra eier

9. februar 2015

Tusen takk for hygglig tilbakemelding. Dere er velkommen tilbake når det måtte passe!

Les hele anmeldelsen Lukk

3

nydelige senger, ikke så rent

2. februar 2015, Oslo, Norge, marthesanias

Sengene var fantastiske og rommene kjempefine. Det tok litt for lang tid før personalet vasket opp, blant annet var korridoren jeg bodde i tilsølt med oppkast hele søndag formiddag. Pluss at det ble f...

Sengene var fantastiske og rommene kjempefine. Det tok litt for lang tid før personalet vasket opp, blant annet var korridoren jeg bodde i tilsølt med oppkast hele søndag formiddag. Pluss at det ble funnet småkryp som larver og biller på flere av rommene. Til og med i sengen. Ellers, nydelig frokost. Litt folksomt i badeområdet på lørdag, fikk mer badeland-følelse enn spa.

Svar fra eier

9. februar 2015

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at dere ikke fikk en optimal opplevelser når dere besökte oss. Det er satt in tiltak for å komme tilrette med problemet på deres rom.

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Flott Hotell

26. januar 2015, Oslo, Norge, Konferansedeltager

Jeg var på hotellet i forbindelse med ett lederseminar. Konferanserommet var fint, det var greie stoler å sitte på. God frukt og matservering i pausene. Treretters middag på kvelden var litt opp og ne...

Jeg var på hotellet i forbindelse med ett lederseminar. Konferanserommet var fint, det var greie stoler å sitte på. God frukt og matservering i pausene. Treretters middag på kvelden var litt opp og ned. Store porsjoner og god mat men, desserten var noe tørr. Flott spa avdeling som jeg dessverre ikke fikk prøvd ut. Jeg rota meg litt bort på hotellet da det er delt inn i flere bygg som har ulike heiser så litt bedre merking/informasjon hadde vært flott.

Svar fra eier

28. januar 2015

Tusen takk for din tilbakemelding, vi tar med oss dine synspunkter i vår jobb på å bli bedre. Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Les hele anmeldelsen Lukk

2.170.161.986 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK