Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Strömstad

Spa

Åpningstider

Spa - Bad & Relax

Alle dager: 07.00 - 21.00

Barnetider basseng

Alle dager: 09.00 - 11.00

Barnetider basseng i ferier

Kontakt oss for mer informasjon.

Spa - behandlinger

Mandag - onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 17.00

Treningssenter

Alle dager: 07.00 - 21.00 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss om du har noen spørsmål. 
E-post: spa.stromstad@choice.se
Telefon: +46 (0) 526 303 42 

Vi ønsker deg velkommen inn til Decléor Aroma Spa på Quality Spa & Resort Strömstad. Her mangler du virkelig ingenting - kom inn og nyt!

Decléor Aroma Spa

Som Flagship Spa for Decléor, ledende aktør innen aromaterapi, har vi Nord-Europas største utvalg innen Decléorbehandlinger. Hos oss sørger vi for at du får et optimalt resultat og total velvære. Behandlingene er som en ferie for både kropp og sjel. Du svøpes inn i deilige dufter, og huden pleies med naturens fineste ingredienser. Vi har spesialisert oss på å gi deg en fullstendig avkobling, og er opptatt av at både miljøet og behandlingene skal være rolige og avslappende.

To tusen kvadratmeter

Vårt spa brer seg utover to hele etasjer, og er til sammen på romslige to tusen kvadratmeter. Her mangler ingenting, og den eneste utfordringen er å velge hva du vil gjøre først. Her finner du saltvannsbasseng, utendørs jacuzzi, sauna og snøtønne, for å friste deg med et utvalg. Forlat hverdagen for en stund og ta vare på deg selv - det er du verdt, og det fortjener du.

Å reise med spa med barn

For at deres opphold skal bli så bra som mulig, vil vi gjøre oppmerksom at det er egne badetider for barn i bassenget. Barn under 14 år har mulighet til å bade mellom 09.00 - 11.00 i følge med voksne. I sommersesongen har vi utvidede åpningstider for barn, da mellom 09.00 pg 18.00. Bleiebarn må alltid ha på badebleie når de bader hos oss.

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK