Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad,  Sverige

Quality Spa & Resort Strömstad ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Quality Spa & Resort Strömstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad vet at en konferanse krever mer enn god planlegging.

Mange muligheter

En konferanse på Quality Spa & Resort Strömstad åpner for mange muligheter. Med kapasitet på inntil 500 deltagere i vårt største konferanselokale og et stort antall grupperom finner vi løsninger for de aller fleste arrangement. Strömstad og Bohuslän kan i tillegg by på en rekke aktiviteter som gir ny inspirasjon og et avbrekk fra en krevende konferanse.

Ikke bare et møte

Hos oss kan du slappe av i vår spaavdeling på 2000 kvadratmeter - eller hvorfor ikke booke spabehandlinger for hele gruppen? Et deilig avbrekk kan også være en treningstime for gruppe - vi tilbyr både rolige timer og de litt mer krevende variantene. Mulighetene er mange for å gjøre konferansen til en spennende opplevelse dere sent vil glemme.

Aktiviteter og events

Vi tilpasser og skreddersyr tilbudet til nettopp din konferanse etter gruppens ønsker og forutsetninger. Målet vårt er å kunne tilby alt fra morsomme og utfordrende aktiviteter, til avslappende og rolige timer i vårt spa. Uansett hva du ønsker vil vi gjennomføre aktiviteter med høy kvalitet og god service i fokus. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til både sjøen, Kosterhavets nasjonalpark og golfbane - mulighetene er uendelige. Vi kan arrangere 5-kamp, fisketur, hummerfiske, sykkeltur, kajakkpadling, zumba, mat- og vinkvelder, musikk og underholdning. Ta kontakt med oss for pris og skreddersydde løsninger.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Armeria 1

100 personer

Armeria 2

100 personer

Armeria 3

100 personer

Armeria 1 + 2 + 3

500 personer

Pandalus 1

60 personer

Pandalus 2

60 personer

Pandalus 1 + 2

120 personer

Somateria og Primula

30 personer

Hypericum og Lonicera

20 personer

Vitulina, Aurelia, Mytilus, Fucus og Ostrea

15 personer

Kontakt oss

E-post: conference.stromstad@choice.se
Telefon: +46 526 30 340

2.210.164.555 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK