Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Strömstad

Konferanse

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Armeria 1

100 personer

Armeria 2

100 personer

Armeria 3

100 personer

Armeria 1 + 2 + 3

500 personer

Pandalus 1

60 personer

Pandalus 2

60 personer

Pandalus 1 + 2

120 personer

Somateria og Primula

30 personer

Hypericum og Lonicera

20 personer

Vitulina, Aurelia, Mytilus, Fucus og Ostrea

15 personer

Marked- og salgssjef

Tirill Saegrov
E-post: tirill.saegrov@choice.se
Telefon: +46 076-100 20 01

Wenche Sende
E-post: wenche.sende@choice.se 
Telefon: +47 413 77 948 

Quality Spa & Resort Strömstad vet at en konferanse krever mer enn god planlegging.

Mange muligheter

En konferanse på Quality Spa & Resort Strömstad åpner for mange muligheter. Med kapasitet på inntil 500 deltagere i vårt største konferanselokale og et stort antall grupperom finner vi løsninger for de aller fleste arrangement. Strömstad og Bohuslän kan i tillegg by på en rekke aktiviteter som gir ny inspirasjon og et avbrekk fra en krevende konferanse.

Ikke bare et møte

Hos oss kan du slappe av i vår spaavdeling på 2000 kvadratmeter - eller hvorfor ikke booke spabehandlinger for hele gruppen? Et deilig avbrekk kan også være en treningstime for gruppe - vi tilbyr både rolige timer og de litt mer krevende variantene. Mulighetene er mange for å gjøre konferansen til en spennende opplevelse dere sent vil glemme.

Aktiviteter og events

Vi tilpasser og skreddersyr tilbudet til nettopp din konferanse etter gruppens ønsker og forutsetninger. Målet vårt er å kunne tilby alt fra morsomme og utfordrende aktiviteter, til avslappende og rolige timer i vårt spa. Uansett hva du ønsker vil vi gjennomføre aktiviteter med høy kvalitet og god service i fokus. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til både sjøen, Kosterhavets nasjonalpark og golfbane - mulighetene er uendelige. Vi kan arrangere 5-kamp, fisketur, hummerfiske, sykkeltur, kajakkpadling, zumba, mat- og vinkvelder, musikk og underholdning. Ta kontakt med oss for pris og skreddersydde løsninger.

Informasjonsbrosjyre

1.920.149.256 27