Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Son

Son,  Norge

Quality Spa & Resort Son er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med venner eller familie.

Quality Spa & Resort Son 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Son

Vår 2000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr det siste innen behandlinger og velvære.

Tilpasset deg

Siden din hud er unik, tilpasser vi behandlinger dine spesielle behov. Det eneste man trenger å bestemme seg for er om man ønsker ansikt- eller kroppsbehandling - eller begge deler. Våre dyktige terapeuter tilpasser så behandlingen etter dine ønsker og hudtype. Vi har en rekke forskjellige behandlinger, fra klassiske massasjer via bodywrap til bodyskrubb. I vår behandlingsbrosjyre kan du lese om alle våre behandlinger, tanken bak og formålet med de forskjellige variantene. Her er det lov å tillate seg luksus, en pause fra hverdagen, sånn at du etterpå kan starte på igjen med ny giv.

Hva er Son Magic Circle?

Magic Circle er vårt eget spakonsept. Dette er et "spa deg selv"-rituale, hvor du rett og slett er din egen behandler i våre fantatiske omgivelser i andre etasje, tilpasset produktene du får med deg i et kit inn i spaet. Du bruker 90 minutter på runden, og har med deg syv Declèorprodukter og en steg-for-steg-guide. Vi har valgt ut de beste produktene med naturens fineste ingredienser for ansikt og kropp. 

Del 1 av Son Magic Circle

Før start vasker du hele kroppen med en dusjgele, og ansiktet med et nydelig renseskum for alle hudtyper. Når du beveger deg inn i sirkelen trenger du ikke å stresse - dette er din tid, du kan ta den tiden du trenger, kjenne at du roer deg ned. Du kan velge om du vil gå inn i vår magiske sirkel via vannfallet, eller om du vil gå rundt. Om du går gjennom, går du gjennom et fotbad. Deretter møter du vår eventdusj, hvor du kan prøve alle knappene etter tur. Tredje stasjon er et avslappende fotbad, hvor du bruker fotsalt. Deretter kan du ta en ny dusj med bodyskrubb, hvor døde hudeller fjernes og etterlater huden myk og glatt. Deretter beveger du deg inn i den finske badstuen, som holder 85 grader. Sitt så lenge du orker og klarer i den tørre badstuen. 

Del 2 av Son Magic Circle

Sjette stasjon er Kneipp-bad (ja, oppkalt etter den samme professoren som oppfant Kneippbrødet), en kaldsvannsbehandling hvor du går vekselvis og rolig mellom vann som holder 8 og 38 grader. heretter besøker du vårt stillerom, et behagelig værelse med gode senger. Etter en hvil er det på tide med dampbadstue og tilhørende ansiktsmaske, før du har et nytt fotbad og får i gang blodsirkulasjonen igjen. Etter fotbad er det caldarium, et varmt rom med oppvarmede seter. Til sist kommer du til utsiktsbenkene, hvor du kan nyte den herlige utsikten over Sonskilen og Oslofjorden. Bordene har serumflasker med aromatiske dufter. Her håper vi at du kjenner deg uthvilt og glad i både kropp og sjel.

Åpningstider

SPAresepsjonen, behandlinger,
Son Magic Circle

Mandag - torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 14.00

Spaavdelingens 1. etasje

Mandag - søndag: 07.00 - 20.00
Søndag: 07.00 - 19.00 

Barnetider basseng

Mandag - søndag: 09.00 - 11.00 
Gjelder kun for barn som bor på hotellet i følge med en voksen

For Fulle Seil

Mandag - søndag: 07.00 - 21.00

Kontakt og bestilling 

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og booking av behandlinger.
E-post: son.booking@choice.no
Telefon: 64 98 48 00

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK