Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Son

Son,  Norge

Quality Spa & Resort Son er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med venner eller familie.

Quality Spa & Resort Son 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Son

Hos oss serverer vi mat i samspill med vår hovedtanke om sunnhet, friskhet og gode opplevelser.

Frokost

Hver morgen serverer vi en sunn og helhetlig frokost i restauranten Rbar dock & dine. Her både tror og håper vi at alle vil finne noe som frister. Vi har et godt utvalg av varmretter, ferske brød og bakevarer i tillegg til kjeks og knekkebrød, et godt utvalg av ost og pålegg, frisk frukt og sprø grønnsaker, samt et utvalg av juice, kaffe og te. Vi har selvfølgelig et utvalg av økologiske produkter, som er godt merket for at du skal kunne finne frem og velge med omhu.

Lunsj

Lunsjen serveres også i den åpne og lyse restauranten vår. Om du besøker oss i kurs- eller konferansesammenheng og har bestilt lunsj, vil våre kokker sette sammen en sunn og næringsrik lunsj som gjør at dere kan fortsette med deres kreative møter resten av dagen uten å gå tomme. Vi tilrettelegger selvfølgelig etter individuelle behov. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

AfterSon Tea

Vi synes at alle fortjener en spesiell ettermiddagsstund innimellom. Hos oss kan dere synke ned i myke sofaer, nyte varmen fra peisen og utsikten over fjorden, og bli servert en skikkelig afternoon tea, som selv en britisk hertuginne ville godkjent.

Middag

Alle ukedager, samt lørdag, serverer vi à la carte-meny i Rbar dock & dine. Også til middagen følger vi tankegangen om sunn og helhetlig mat, og vi bruker gjerne råvarer fra vårt eget nærområde. Vi utnytter det faktum at vi ligger rett ved vannkanten, og har et godt utvalg av både kjøtt og fisk på vår meny. Menyene vil endres etter årstidene, i takt med sesongbaserte råvarer. 

Rstudio

Rstudio er vårt matstudio, hvor dere sammen med en av våre kokker tilbereder en meny, og nyter sitt eget verk etterpå. Dette er en aktivitet både for konferansegjester og for privatpersoner som ønsker seg en utfordring! Vi har flere forskjellige menyer dere kan velge mellom, med forskjellige ingredienser og varierende vanskelighetsgrad. Ta en kikk på vår matkursmeny.

Selskap

Vi hjelper deg mer enn gjerne med å arrangere selskap, uansett anledning og størrelse. Vi dekker bord inn eller ute til ditt familieselskap, vennefest, konfirmasjon, bryllup - ta kontakt med oss, så planlegger vi sammen.

Christer Berens

Våre kokker har sammen med mat- og vinkjenneren Christer Berens satt sammen en luksuriøs middagsmeny til våre kurs- og konferansegjester, for de anledningene hvor det lille ekstra er på sin plass.

Vår veranda

Vi har en stor veranda med uteservering for de dagene hvor været tillater det, eller for de dagene hvor det er deilig å pakke seg inn et godt og varmt skjerf og sette seg ute med en kopp kakao og en god bok. Her kan du nyte utsikten over Sonskilen og Oslofjorden, se på båtene som sakte flyter forbi eller fuglene som brisker seg i fjæra.

Bar

I tilknytning til både restauranten og verandaen ligger vår lobbybar, hvor det serveres drikke utover kvelden. Her kan du få gode anbefalinger fra våre dyktige bartendere, eller du kan selv komme med forslag til hva du har lyst på i glasset ditt. 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - søndag: 12.00 - 14.00

Varme og kalde småretter

Mandag - søndag: 14.00 - 18.00

Middag

Mandag - torsdag: 18.00 -22.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 22.30
Søndag: 16.00 - 19.00 

Lobbybar

Mandag - torsdag: 16.00 - 01.30
Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00
Søndag: stengt 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bordbestilling

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og bordbestilling.
E-post: son.booking@choice.no
Telefon: 64 98 48 00 

2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK