Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Son

Son,  Norge

Quality Spa & Resort Son er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med venner eller familie.

Quality Spa & Resort Son 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Son

Vil du tilbringe kvalitetstid sammen med familien din? Ta de med til Son.

Ta en pause fra hverdagen

Mange vil kjenne seg i at hverdagene forsvinner for oss. De handler om skole, om jobb, om å rekke noe, om å bli ferdig med noe, om å aldri ha nok tid til å bare sette seg ned, kjenne etter hvordan man har det, og ta livet litt med ro. I slike situasjoner er det lite som er bedre enn å pakke en koffert og unne seg en helg i et annet hjem - nemlig vårt.

Hele familien

Å tilbringe tid sammen med familien sin er å skape gode minner og forsterke båndene mellom seg. Hos oss kan dere nyte timene i rolige omgivelser med god mat, god drikke, nydelige turområder rett utenfor døra, båtturer, kajakkpadling, fisketur, spa, massasje - eller kanskje simpelthen bare sitte i ro og nyte frisk luft og sol i fjeset. Ta med mødre, fedre, søsken eller barn til oss, og kos dere sammen.

Kontakt

Du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
E-post: son.booking@choice.no
Telefon: 64 98 48 00

2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK