Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Son

Son,  Norge

Quality Spa & Resort Son er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med venner eller familie.

Quality Spa & Resort Son 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Son

Med vår unike beliggenhet kan vi tilby møterom med havutsikt. Kan det bli mer inspirerende?

Konferanse ved havet

Flere av våre møterom ligger så å si på havet. Med den utsikten er det ikke vanskelig å komme i et motiverende og inspirerende modus, og grunnlaget for en god og effektiv konferanse legges allerede i det dere ankommer hotellet. 

Utstyr for alle behov

Vi vet at du vil slippe å tenke på alt som skal virke, virker. Vi sørger for at det virker. Alle våre møterom inneholder det siste av AV-utstyr og tekniske løsninger, og vi bistår mer enn gjerne med tilrettelegging. Planlegging i forkant gir et smidig møte.

Ikke bare en konferanse

Når du tar med deg kursdeltagerne til oss, kan oppholdet deres bli så mye mer enn bare et møte. Vi tilbyr aktiviteter for både små og store grupper, tilbyr bespisning i vår restaurant, arrangerer matkurs for dere som vil aktiviseres i forkant av middagen, eller åpner vårt store spa for dere. Mulighetene er mange, og vi kjenner nærområdet vårt. Ta kontakt med oss, og vi planlegger sammen med deg.

Christer Berens-meny

For våre kurs- og konferansegjester har mat- og vinkjenneren Christer Berens satt sammen en spesiell meny, full av sesongens råvarer med deilig tilbehør og den perfekte vinen til hver rett. Du kan lese mer om Christer Berens og hans meny her

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre møterom.

Hollendersalen

200 personer (uten scene)
160 personer (med scene)

R Studio

70 personer

Skutebauen

60-66 personer

Gjøva

56 personer

Pimpernell 

56 personer

Octava

55 personer

Sally III, Vesleper, Kugrava, Bile

20 personer

Storholmen

12 personer

Sauholmen 

8 personer

Utsikten

10 personer

Kontakt og bestilling

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og bookinghenvendelser.
E-post: son.booking@choice.no
Telefon: 64 98 48 00 

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK